Ουζερλί: Συγχώρησε τον Ατές για χάρη της κόρης της

Η Μεριέμ Ουζερλί και ο πρώην σύντροφος της, Τζαν Ατές, όπως όλα δείχνουν, γεφύρωσαν το χάσμα στις σχέσεις τους.

Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας και πρώην πολίστας είχαν διακόψει τη σχέση τους όταν η Μεριέμ έμαθε ότι περιμένει το παιδί του. Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα, εκείνος τότε της είχε ζητήσει να κάνει έκτρωση, ενώ αργότερα σε δηλώσεις του είχε πει πως δεν θέλει να έχει κ-μία επαφή με την -αγέννητη τότε- κόρη του. Μάλιστα, εκείνη την περίοδο η ηθοποιός είχε αποχωρήσει από τον «Σουλεϊμάν» λόγω των εξουθενωτικών γυρισμάτων και βρισκόταν στο Βερολίνο.

Έτσι, όταν η Μεριέμ έμαθε για την εγκυμοσύνη της, ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση και αποφάσισε να γεννήσει εκεί και να μεγαλώσει μόνη της το παιδί, έχοντας δίπλα της τους γονείς της.
Εδώ και αρκετές εβδομάδες όμως ο Τζαν ζητούσε επίμονα μέσω του δικηγόρου του να δει για πρώτη φορά από κοντά την έξι μηνών κόρη του. Κάπως έτσι η Τουρκάλα ηθοποιός αποφάσισε να τον συγχωρέσει και να του επιτρέψει να δει τη μικρή.
Μάλιστα, η συνάντηση ορίστηκε να γίνει την Παγκόσμια Ημέρα του Πατέρα, στις 15 Ιουνίου, και ο επιχειρηματίας ταξίδεψε στο Βερολίνο από την Κωνσταντινούπολη όπου ζει μόνιμα. Σύμφωνα λοιπόν με τον τουρκικό Τύπο, οι τρεις τους βρέθηκαν σε κεντρικό πάρκο της πόλης, ενώ οι σκηνές που ακολούθησαν ήταν ιδιαίτερα συγκινητικές.
Ο Τζαν πήρε τη μικρή Λάρα στην αγκαλιά του, της έδωσε δώρο μια κούκλα και έφτασε μέχρι το σημείο να δακρύσει. Μάλιστα, φέρεται να είπε λίγο αργότερα: «Έχω έναν γιο και ξέρω τι σημαίνει πατρότητα. Όμως είναι τελείως διαφορετικό πράγμα να έχεις κόρη».
Πηγή: Mytv

Keywords
Τυχαία Θέματα