Όλγα Λαφαζάνη: Η έκπληξη που της έκανε ο Νίκος Οικονόμου και η σχέση της με την Αριάδνη

Ο Νίκος Οικονόμου εκτός από την κορούλα που έχει με την Όλγα Λαφαζάνη έχει ακόμη μια κόρη, την Αριάδνη, από τον πρώτο του γάμο με την Άννα Δρούζα.

Πολλοί, λοιπόν, είναι εκείνοι που αναρωτιούνται ποια είναι η σχέση της δημοσιογράφου με την πρώτη κόρη του συζύγου της κι εκείνη δίνει την απάντησή της στο entertv. «Η σχέση μου με την Αριάδνη πάντα ήταν

άριστη!!! Είμαστε σαν δυο πολύ καλές φίλες που περνάμε πολύ ωραία μαζί. Μάλιστα τώρα που έχει έρθει και το μωρό πολλές φορές το αφήνουμε με τον μπαμπά και πάμε οι δύο μας για ψώνια ή φαγητό.», λέει χαρακτηριστικά.

Η Όλγα Λαφαζάνη, όμως, μιλάει και για τη σχέση της με το Νίκο Οικονόμου και αποκαλύπτει την τελευταία έκπληξη που της έκανε ο σύζυγός της και την έκανε να συγκινηθεί, λέγοντας: «Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ο Νίκος έλειπε με αποστολή της ομάδας εκτός Αθηνών. Κάποια στιγμή χτυπάει το κουδούνι και μου λένε πως έχουν μια ανθοδέσμη. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ότι ήταν κλέφτης, μετά αφού το σκέφτηκα καλύτερα τον έστειλα στη γειτόνισσα και όταν τελικά ξαναγύρισε ο άνθρωπος και μου είπε ότι είναι για την κυρία Λαφαζάνη άνοιξα την πόρτα επιτέλους!!! Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα με τίποτα από το Νίκο να κάνει μια τέτοια κίνηση αυτή τη μέρα. Ήταν κάτι που με εξέπληξε πολύ ευχάριστα!»

Keywords
Τυχαία Θέματα