Οι σταρ με το αγαπημένο τους αξεσουάρ, την ομπρέλα

Όπως προσέχουν κάθε τι στην εμφάνισή τους, οι σταρ του Χόλιγουντ δίνουν εξαιρετική σημασία και στις ομπρέλες που επιλέγουν κάθε φορά που ο καιρός είναι μουντός και βροχερός.

Η Katy Perry εμφανίστηκε με φλοράλ φόρεμα και μία πραγματικά πολύ ταιριαστή ομπρέλα. Η εκκεντρική Lady Gaga απαθανατίστηκε ίσως με ελάχιστα ρούχα αλλά με μία πολύ εντυπωσιακή ομπρέλα. Η Taylor Swift

επέλεξε η ομπρέλα της να είναι ασορτί με άλλα αξεσουάρ της. Η Beyonce αποδείχτηκε πιο... πρακτική και επέλεξε μία τεράστια ομπρέλα για να μη βρέχεται σε μία συγκεκριμένη εμφάνισή της κατά την οποία έβρεχε καταρρακτωδώς. Η Emma Watson στην πρεμιέρα της ταινίας Harry Potter And The Half Blood Prince φόρεσε ένα πολύ ρομαντικό φόρεμα με λουλούδια ενώ η ομπρέλα που κρατούσε, πήγαινε πολύ με το υπόλοιπο λουκ. Η Sarah Jessica Parker πήγε τον γιο της στο σχολείο και κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα με την εντυπωσιακή φλοράλ ομπρέλα της. Η Cameron Diaz εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με ένα υπέροχο φόρεμα Alexander McQueen και ασορτί ομπρέλα, αρκετά μεγάλη. Η Miranda Kerr όμως μακράν έκανε εμφάνιση με την πιο όμορφη ομπρέλα αφού αυτή ήταν ασορτί με το μαύρο παλτό της. Η Penelope Cruz εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί των Χρυσών Σφαιρών με μία πραγματικά υπέροχη τουαλέτα και μία ασορτί μαύρη μεγάλη ομπρέλα με την οποία έκανε τη διαφορά. Τέλος, η Jennifer Aniston επέλεξε επίσης τη σιγουριά μιας μαύρης ομπρέλας η οποία και της χάρισε μία αρκετά αξιοπρεπή εμφάνιση κάτω από τη βροχή.

Keywords
Τυχαία Θέματα