Οι σημερινές εξελίξεις στον «Σουλεϊμάν τον Μεγεαλοπρεπή»

Η Χουρρέμ, προσπαθεί να σκοτώσει μια παλλακίδα που νομίζει ότι είναι η Φιρουζέ. Ο Ιμπραήμ που έχει επιτυχίες στην εκστρατεία της Ανατολής, γίνεται θύμα της αλαζονείας του και αρχίζει να υπογράφει τα έγγραφα που έρχονται ως 'Διοικητής Σουλτάνος'.

Ο Ισκεντέρ Τσελεμπή, μεταφέρει αυτό το σφάλμα του Ιμπραήμ στον Σουλεϊμάν. Η Χουρρέμ, νομίζει πως έχει βρει την παλλακίδα που έχει πάει για χαλβέτ με τον Σουλεϊμάν.

Αλλά η Αφιφέ που προλαβαίνει την τελευταία στιγμή, επεμβαίνει και προστατεύει την παλλακίδα.

Η Χουρρέμ δεν αντιλαμβάνεται το παιχνίδι που της έχουν στήσει. Γι' αυτό, ψάχνει τρόπους για να ξεφορτωθεί την παλλακίδα. Ο Σουλεϊμάν κάνει τις τελευταίες προετοιμασίες για την εκστρατεία της Ανατολής. Λίγο πριν φύγει, καλεί την Αφιφέ και τη διατάζει να μετακομίσει η Φιρουζέ στην πτέρυγα των φαβορί. Η Χατιτζέ, η Μαχιντεβράν και η Αφιφέ, διοργανώνουν ένα καινούργιο σχέδιο προκειμένου να μην αποκαλυφθεί η Φιρουζέ. Ένα άλλο συμβάν που θα στεναχωρήσει τη Χουρρέμ, είναι η αδιαθεσία του γιου της, Τζιχανγκίρ. Ενώ ο Τζιχανγκίρ υποφέρει από πόνους, ένα μόνο πρόσωπο γνωρίζει την κατάλληλη θεραπεία, η Φιρουζέ! Η Χουρρέμ, χωρίς να το ξέρει, παίρνει στο διαμέρισμά της, τον ίδιο της τον εχθρό.

Ο Μουσταφά, πριν ξεκινήσει το ταξίδι του για την Πόλη, επισκέπτεται την Έλενα. Λέει στην Έλενα πως είναι στρατιώτης και θα συμμετέχει στην εκστρατεία. Η Έλενα στεναχωριέται με το νέο. Αυτός ο αποχωρισμός, θα γίνει αιτία για να μεγαλώσει ο έρωτας μεταξύ τους. Ο Ιμπραήμ στην εκστρατεία της Ανατολής, κατακτά το κάστρο του Βαν και αποφασίζει να προχωρήσει προς το Ταμπρίζ για να συναντήσει τον Ταχμάσμπ. Ύστερα από αυτό, οι στρατιώτες ανησυχούν και ζητούν να έρθει ο Σουλεϊμάν ως επικεφαλής του στρατού.

Keywords
Τυχαία Θέματα