Οι σημερινές εξελίξεις στον “Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή”

Η Χουρρέμ φέρνει ξανά τη Νιγκιάρ Χατούν στο παλάτι και η Χατιτζέ αναγκάζεται για άλλη μία φορά, να ζήσει κάτω από την ίδια στέγη με τη Νιγκιάρ.

Ο Ηγεμόνας Μουσταφά, ο οποίος είναι βασιλικός αντικαταστάτης, θέλει να διώξει τη Νιγκιάρ από το παλάτι. Ο Σουλεϊμάν, μαζί με τον στρατό του φθάνει στο Ταμπρίζ. Μαζί με τον Ιμπραήμ λογαριάζονται για τη χρήση του τίτλου 'Διοικητής Σουλτάνος' που χρησιμοποίησε ο δεύτερος, αλλά και για την προδοσία

του απέναντι στη Χατιτζέ.
Ύστερα από αυτό, ο στρατός προχωράει προς τη Βαγδάτη. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού ο Ιμπραήμ για να ξεφορτωθεί τον εχθρό του, τον Ισκεντέρ, στήνει μια παγίδα και φροντίζει να απαλλαχτεί από τα καθήκοντά του. Στο χαρέμι φθάνει το γεμάτο πάθος γράμμα που έγραψε ο Σουλεϊμάν στη Φιρουζέ. Η Χατιτζέ, φροντίζει να περάσει το γράμμα του Σουλτάνου στα χέρια της Χουρρέμ.
Η Χουρρέμ, η οποία τελικά το διαβάζει, καταλαβαίνει πως η παλλακίδα που σκότωσε δεν ήταν η γυναίκα που έψαχνε και τότε αρχίζει να αναζητά τη Φιρουζέ που έχει αναλάβει τη φροντίδα του Ηγεμόνα Τζιχανγκίρ και ζει στο πλευρό της. Η Γκιουλσάχ, καταλαβαίνει πως η γυναίκα που ψάχνουν, είναι η Φιρουζέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα