Οι προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για την Ελλάδα

«Ο,τι γίνει θα είναι για το καλό μας» δηλώνει η Μπέλλα Κυδωνάκη, συνεργάτιδα του astrology.gr αναφορικά με τις προβλέψεις της για την Ελλάδα.

«Είμαστε το 2012 στο τέλος μιας κατάστασης σε παγκόσμιο επίπεδο και εμείς ζούμε στην Ελλάδα. Δεν μπορείτε να καταλάβετε πόσο σημαντικά άτομα είμαστε όσοι βρισκόμαστε αυτήν την περίοδο στην Ελλάδα.

Ζούμε στη χώρα των μεγάλων αλλαγών. Ο,τι είναι να γίνει θα είναι για το καλό μας. Χρειάζεται όμως να ξυπνήσουμε και να πιστέψουμε στη δύναμή μας. Ως λαός έχουμε δυνατό μυαλό και δεν φοβόμαστε. Μας έχουν κάνει να νιώθουμε θύματα και αυτό δεν μας πάει. Από πέρυσι γίνονται κάποιες εκλείψεις στα ζώδια Τοξότης - Δίδυμος που αφορούν τον άξονα των Ελλήνων και επηρεάζουν τον ελληνικό πολιτισμό. Η τελευταία έκλειψη, η έβδομη στη σειρά, γίνεται τον Νοέμβριο και μπαίνει νέα γνώση στην Ελλάδα. Επαναπροσδιορίζονται οι αξίες μας σε σχέση με τη φιλοσοφία του ποιοι και τι είμαστε. Και σε παγκόσμιο επίπεδο από εμάς περιμένουν όλοι να αλλάξουμε το σύστημα. Αυτό θα γίνει καθώς στην Ελλάδα θα γεννηθεί ένα νέο μοντέλο διακυβέρνησης και οικονομικής πολιτικής και αυτό ήδη φάνηκε από τις εκλογές του Μαΐου. Φαινόταν ότι θα γίνει μια πολιτική ανατροπή, το είχα γράψει κιόλας. Το ίδιο θα έχουμε και στις εκλογές του Ιουνίου, που θα βγάλουν ένα σχήμα το οποίο τελικά θα καταφέρει να καταργήσει ένα μέρος του μνημονίου. Με την αύξηση των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα ουσιαστικά αυτό που καταφέραμε ήταν να ακουστεί και μια άλλη φωνή προς τα έξω. Και σε αυτές τις εκλογές το παιχνίδι το έχουν στα χέρια τους Ν.Δ και ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε στην Espresso.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα