Οι celebrities που περιμένουν τον πελαργό μέσα στο 2013!

Το 2012 αποδείχτηκε υπέροχη χρονιά για τον ερχομό μωρών στη showbiz, τόσο την εγχώρια όσο και την διεθνή.

Προς το παρόν, έτσι δείχνει να είναι και το 2013 αφού ήδη περιμένουν να γεννήσουν πολλές διάσημες και όμορφες κυρίες. Πρώτες και καλύτερες η Κάτια Ζυγούλη η οποία αναμένεται να γεννήσει το τρίτο της παιδί μέσα στις πρώτες εβδομάδες του νέου έτους όπως και η Θάλεια Ματίκα η οποία μαζί με τον σύζυγό της Τάσο Ιορδανίδη περιμένουν τον ερχομό του γιου της.


Ακολουθεί

η Έλλη Γελεβεσάκη, σύντροφος του μοντέλου Γιώργου Μανίκα οι οποίοι ήθελαν πάντα να αποκτήσουν τη δική τους μεγάλη οικογένεια. Τελευταίες celebrities στην ελληνική επικράτεια που ξέρουμε ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί είναι η Κατερίνα Παπουτσάκη η οποία δεν πρόλαβε καλά καλά να παντρευτεί και ήδη είναι έγκυος και η Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία όπου να 'ναι θα μπει στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και θα μάθει αν περιμένει αγοράκι ή κοριτσάκι.

Από τη διεθνή showbiz τώρα, η Shakira θα γεννήσει πρώτη απ' όλες, ακολουθεί η Gisele αλλά και η Sofia Vergara ενώ τους τελευταίους μήνες του χρόνου θα γεννήσουν η Beyonce και η Jessica Simpson. Εμείς απλά να τους ευχηθούμε, με το καλό!

Keywords
Τυχαία Θέματα