«Ο Τόμας κάνει ένα διάλλειμα και θα επανέλθει πιο δυνατός, και για να αποδείξει τα της πίστης!», δηλώνει ο θείος του Τόμας Πρωτόπαπα!

«Ο Τόμας, σαφώς και ζει. Ζει και παλεύει. Πιστεύω ότι ξεκουράζεται. Κάνει ένα διάλειμμα, και θα επανέλθει πιο δυνατός, και για ν΄ αποδείξει τα της πίστης!

Το πιο σημαντικό είναι να έχει κανείς έναν οργανισμό, που αντέχει σ΄ αυτές τις βαριές ταλαιπωρίες», λέει ο θείος του Τόμας Πρωτόπαπα μιλώντας στο Star. Ο Γιώργος Πρωτόπαπας, για περισσότερο από δυο εβδομάδες, ζει καθημερινά το δράμα

που βιώνουν οι γονείς του 26χρονου ηθοποιού: «Οι γονείς του αντλούν δυνάμεις από τις εσωτερικές τους δυνάμεις και τα πιστεύω τους, και από την συμπαράσταση που έμμεσα ή άμεσα, όλος αυτός ο κόσμος μας στέλνει. Είναι αυτονόητο δεν πρέπει κανείς να χάσει την ελπίδα. Η ελπίδα χάνεται μόνο όταν ο θεός τ΄αποφασίσει». Πλέον όπως λέει, ιατρικά, δεν μπορούν να γίνουν πολλά. Η πίστη όμως, είναι πολύ δυνατότερη, πως ο Τόμας θα επιστρέψει: «Ιατρικώς, δεν μπορούν πια να γίνουν πολλά πράγματα. Οπότε η πίστη, η ελπίδα είναι αυτά που πρέπει να μας εμψυχώνουν συνέχεια, και ένα κομμάτι αυτής της προσμονής, είναι και το να βλέπεις ότι όντως συμβαίνουν θαύματα!»

Keywords
Τυχαία Θέματα