Ο Νίκος Ζωιδάκης τραγουδά για τον έρωτα

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, ο λυρικός τραγουδιστής της Κρήτης Νίκος Ζωιδάκης, ανοίγει με «Κιμωλία» τον κύκλο του έρωτα ο οποίος ολοκληρώνεται μια μέρα μετά, με μαντινάδες για την αγάπη, το πάθος, το μίσος και την τρέλα του θέλω!

Ο αγαπητός λυράρης από τα Χανιά με βαθύτερες ρίζες από το χωριό Βουβές, ένα χωριό με παράδοση και ιστορία ανεβαίνει στην «Κιμωλία» του φίλου του Μανώλη Κονταρού για να τραγουδήσει για όσες και όσους είναι λαβωμένοι από τα βέλη του φτερωτού θεού!

Είκοσι οχτώ χρόνια μετρά στην κρητική παράδοση ο εξαιρετικός Κρητικός καλλιτέχνης. Ο ίδιος αναφέρει ότι «ο κόσμος του έχει δώσει αυτή την χαρά καθώς ο κόσμος είναι η τροφή του καλλιτέχνη και χωρίς αυτόν δεν θα υπήρχε».

Ο Νίκος Ζωιδάκης μας καλεί λοιπόν σε «Ένα ταξίδι με την λύρα του» στις 14 και 15 Φεβρουαρίου στην « Κιμωλία». Και καλεί όχι μόνο αυτούς που νιώθουν ως άλλοι «Ερωτόκριτοι» και «Αρετούσες» αλλά και αυτούς που είναι ερωτευμένοι με την ζωή και τις γιορτές της καθώς οι Απόκριες είναι εδώ και θέλουν την συμμετοχή μας !

Keywords
Τυχαία Θέματα