Ο Νίκος Ζωιδάκης αφιέρωσε μαντινάδα στον Τσίπρα

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης της Κρητικής μουσικής, δεν θα μπορούσε παρά να δημιουργήσει μαντινάδες για όλα τα πρόσωπα της επικαιρότητας στην πολιτική σκηνή της χώρας και όχι μόνο.

Ο τραγουδοποιός μιλώντας στην εκπομπή «Κορίτσια για σπίτι» αναφέρθηκε στην πολιτική κατάσταση της χώρας ενώ αφιέρωσε μαντινάδες σε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς αλλά και στην Μέρκελ. Ο Νίκος Ζωιδάκης δήλωσε για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου

ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα ψηφίσει, αλλά τόνισε ότι ο Αλέξης Τσίπρας αρχίζει να τον πείθει. Η μαντινάδα που του αφιερώνει είναι: «Αν θα την πάρεις την πρωτιά θα σου πω μια λέξη. Να μην προδώσεις το λαό ποτέ σου βρε Αλέξη». Για τον Βαγγέλη Βενιζέλο είπε αστειευόμενος ότι πρέπει να κάνει δίαιτα επειγόντως ενώ αυτό που τον πίκρανε είναι ότι πείραξε ανθρώπους οι οποίοι μοχθούσαν να πάρουν μια σύνταξη και με τσαμπουκά τους την κόβει. Φυσικά του αφιέρωσε και την εξής μαντινάδα: «Μια μαντινάδα θα του πω, ότι πολύ το θέλω, τσοι γέροντες λίγη προσοχή Βαγγέλη Βενιζέλο ». Στον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά έγραψε την εξής μαντινάδα: «Σου φάνηκε περίεργο που έβγαλα γελάκια; Δεν είναι καθόλου πονηρό. Γυαλίζουν τα γυαλάκια.». Για τον Αντώνη Σαμαρά σχολίασε ο Νίκος Ζωϊδάκης: «Πιστεύω ότι θέλει να γίνει πρωθυπουργός ντε και καλά. Με το ζόρι όμως δεν γίνεται, ο κόσμος σε κάνει Πρωθυπουργό. Άσε τον κόσμο να κρίνει». Για το τέλος φύλαξε τα καλύτερα ο καλλιτέχνης αφού αφιέρωσε και στη Μέρκελ μαντινάδα που είναι η εξής: «Ποια είναι αυτή που τόλμησε να τα βάλει μαζί μας. Είναι τρελή ή προτίμα να δει την δύναμή μας;» Όσο για τον Γ. Γραμματέα της Χρυσής αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο σχολίασε: «Αν είναι αλήθεια αυτά που λένε ότι είναι λάτρης του Χίτλερ, αυτό με απογοητεύει» και του αφιέρωσε την εξής μαντινάδα: «Άντρας λογάτε μόνο αυτός που σκύβει το κεφάλι, όταν πουλούν παλικαριές και εγωισμούς οι άλλοι ».

Keywords
Τυχαία Θέματα