Ο Μανώλης Κονταρός… επιστρέφει καλλιτεχνικά στην Αθήνα!

Ο Μανώλης Κονταρός μετά την μεγάλη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, δεν το έβαλε κάτω απεναντίας πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις για να ακολουθήσει και πάλι το πάθος του, τη μουσική. Και τα κατάφερε!

Ο Μανώλης Κονταρός επιστρέφει στο πάλκο, ξαναπιάνει το λαούτο και είναι έτοιμος να τραγουδήσει, προσφέροντας χαρά στους φίλους του που τον θέλουν

γερό και δυνατό!

Η πρώτη του επανεμφάνιση έγινε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο του Λαζάρου σε έναν χώρο με ιδιαίτερη σημασία για την καριέρα του Μανώλη. Στο κέντρο "Κονταρός" στις Βρύσες στην σκηνή από όπου ξεκίνησε την καριέρα του πριν από 25 χρόνια!

Η δεύτερη εμφάνιση θα γίνει στην Αθήνα ! Την Δευτέρα 23 και την Τρίτη 23 Απριλίου στο μαγαζί του την « Κιμωλία» στην Δροσιά.

Η μεγάλη στιγμή έφτασε πλέον για να ανταποδώσει ο Μανώλης σε όλον τον κόσμο της πρωτεύουσας την ευγνωμοσύνη του, αλλά και να στείλει, μέσω της μουσικής που τόσο αγαπά, μήνυμα θάρρους και δύναμης σε όλους όσους αγωνίζονται καθημερινά στο δύσβατο δρόμο της ζωής.

«Δεν τον βάζουμε κάτω!». Αυτό είναι το σύνθημα του Μανώλη Κονταρού που του έδωσε και του δίνει δύναμη.

O Μανώλης Κονταρός θα τραγουδήσει κρητικές κοντυλιές , ριζίτικα τραγούδια και παραδοσιακές μαντινάδες .

Το δυναμικό λαούτο του Μανώλη Κονταρού , θα ξεκινήσει με την μαντινάδα « Όμορφη παρέα και καλό κρασί» και οι κούπες με κρασί θα ρέουν άφθονες !

Keywords
Τυχαία Θέματα