Ο Ερμής στο Ζυγό και τι αλλαγές θα φέρει σε κάθε ζώδιο

Ο Ερμής στο Ζυγό μπαίνει στις 17/9 και ώρα 2:23 μμ και θα παραμείνει μέχρι και τις 4/10

 

Ο Ερμής είναι ο πλανήτης της επικοινωνίας και της μεταφοράς πληροφοριών αλλά και ο πλανήτης της μάθησης.

Δίνει λύσεις στα οικονομικά και γενικά δείχνει τον τρόπο που διαχειριζόμαστε πράγματα σε σχέση με τις σκέψεις μας και την επικοινωνία μας. Με ξαφνικές ανατροπές μπορεί να διαταράξει τις ισορροπίες των Κριών, Ζυγών, Καρκίνων και Αιγόκερων, κυρίως των γεννημένων το πρώτο δεκαήμερο αλλά η αλήθεια για να επικρατήσει γίνεται μόνο με αυτόν

τον τρόπο.

Στο Ζυγό, το ζώδιο που θα μπει ο Ερμής, θα φέρει σίγουρα μια μεγαλύτερη άνεση στην επικοινωνία και τις επαφές και πρωτίστως θα ευνοήσει το Ζυγό, φέρνοντας νέες ιδέες και μετά τα υπόλοιπα ζώδια του αέρα Δίδυμους και Υδροχόους. Επίσης, θα φέρει πνεύμα συνεργασιών στους Κριούς και θα εξελίξει τα Λιοντάρια και Τοξότες. Στους Καρκίνους και Αιγόκερους θα αλλάξει τον τρόπο που ανταλλάσουν πληροφορίες με τους γύρω τους και θα τους υποχρεώσει να δουν και μια άλλη πλευρά της πραγματικότητας. Σε Ταύρους και Ιχθύες θα ανεβάσει το δημιουργικό τους πνεύμα και στους Παρθένους θα δώσει την τάση να ασχοληθούν με τα οικονομικά τους αλλά με πνεύμα συνεργασίας. Στο Σκορπιό θα φέρει νέες φιλίες και συνεργασίες.

Γενικά, η δικαιοσύνη θα είναι ένα θέμα πρωτεύον, καθώς επίσης η αρμονία και η καλλιτεχνία. Η εκφορά του λόγου μπορεί να γίνει περισσότερο ευγενική και με γλυκύτητα αλλά θα υπάρχει μεγάλος προβληματισμός και συνεχόμενο παλαντζάρισμα ως προς τις αποφάσεις που θα παρθούν, παρόλο που θα υπάρχει μια παρορμητικότητα στα ζώδια του Κριού, Καρκίνου και Αιγόκερω.

Διαβάστε περισσότερα στο astrology.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα