Ο χορογράφος έκπληξη της Ήβης Αδάμου για το La la Love

Η Ήβη Αδάμου έχει ήδη ξεκινήσει πρόβες για τον ημιτελικό της Eurovision και μαζί με την ομάδα της, δουλεύουν καθημερινά για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε στην εκπομπή «οι Απαράδεκτοι» του διαδικτυακού ραδιοφωνικού σταθμού Moreradio, τα ονόματα των χορογράφων της. Και αυτά είναι ο Απόλλωνας Παπαθεοχάρης και η Challi Jennings.

Ο Απόλλων Παπαθεοχάρης, γιος του γνωστού επιχειρηματία, καθώς και γνωστός creative director, ο οποίος

συνεργάζεται με τον Σάκη Ρουβά αλλά και άλλους Έλληνες σταρ, καθώς και η Challi Jennings, γνωστή χορογράφος η οποία επίσης έχει συνεργαστεί με τον Σάκη Ρουβά, την Έλενα Παπαρίζου, την Ελένη Φουρέιρα και όχι μόνο, είναι οι χορογράφοι της Ήβης Αδάμου.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε επίσης ότι η σχεδιάστρια που θα τη ντύσει θα είναι η Φανή Ξενοφώντος, η γνωστή Κύπρια σχεδιάστρια, ενώ μέχρι στιγμής σχεδιάζουν το φόρεμά της.

Όσον αφορά στο Μπακού, η τραγουδίστρια είναι πλήρως ενημερωμένη για την κατάσταση που επικρατεί και όπως είπε, δεν θα υπάρχει πρόβλημα με την εμφάνισή της, αφού θα είναι «ντυμένη», όπως είπε αστειευόμενη! Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

Keywords
Τυχαία Θέματα