Νίνο: «Είναι βιασμός να βλέπεις φωτογραφίες από την προσωπική μου ζωή στα περιοδικά»

Σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του εμφανίσεις ο Νίνο μίλησε για την προσωπική του ζωή, τις στιγμές που νιώθει πως τον βιάζουν αλλά και το φόβο για το μέλλον λόγω κρίσης.

Ο τραγουδιστής παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Κορίτσια για σπίτι» στο TV Μακεδονία και μεταξύ άλλων εξήγησε τι σημαίνει ένα από τα τατουάζ που έχει στο χέρι του. «Είναι στίχοι από το τραγούδι «Man in the mirror» του Michael Jackson και εκφράζει την πραγματικότητα ότι δηλαδή για να αλλάξει ο κόσμος πρέπει πρώτα να αλλάξουμε εμείς», δήλωσε ο τραγουδιστής.

Πολλοί χαρακτηρίζουν το Νίνο ως ιδιαίτερη προσωπικότητα και αρκετά απόμακρο, ο τραγουδιστής υποστηρίζει όμως πως αυτή είναι η εικόνα που θέλουν να περάσουν τα μέσα για εκείνον και όχι η αλήθεια.

Όσο για το τι τον κάνει έξαλλο; «Με ενοχλεί να βλέπω φωτογραφίες από την προσωπική μου ζωή στα περιοδικά και γι' αυτό και δεν τα παρακολουθώ για να μην μαυρίζω» Υποστήριξε πως αν θέλεις να πουλάς την προσωπική σου ζωή το κάνεις, αλλά ο ίδιος επιλέγει να μην την πουλάει. Τον ενοχλεί όμως τόσο πολύ η έκθεση της ιδιωτικής του ζωής που δηλώνει: «Είναι "βιασμός" να βλέπει φωτογραφίες από τις προσωπικές σου στιγμές στα περιοδικά, που πουλάνε το "τίποτα"»

Αν έπρεπε να χαρακτηρίσει τον εαυτό του θα έλεγε πως είναι «ρεαλιστής, ήσυχος και ονειροπόλος». Η οικονομική κρίση δεν έχει αφήσει ανεπηρέαστο τον τραγουδιστή αφού θεωρεί πως κανείς δεν γνωρίζει το «αύριο» και όπως αναφέρει το νυχτοκάματο κάθε χρόνο μειώνεται όπως και οι μέρες που δουλεύουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα