Νίκος Μουτσινάς: «Αν δεν πας να δείξεις κάτι άλλο από αυτό που είσαι, θα βγεις κερδισµένος»

Ο Νίκος Μουτσινάς αναρωτήθηκε δηµοσίως πρόσφατα για το «τι θα κάνει τα πρόσωπα που πήρε ο ΑΝΤ1», αλλά πολλές ήταν φέτος και οι αφίξεις στον Alpha.

«Noµίζω πως µας µπερδεύεις µε τον ΑΝΤ1 (γέλια). Ο ΑΝΤ1 έστελνε κάθε µέρα, εµείς µία την εβδοµάδα! Ναι, έχουµε αρκετό κόσµο, αλλά δεν είµαστε και τόσο πολλοί. Τα βράδια του Alpha γενικά ήταν

πιο ελεύθερα από εκποµπές. Είχαµε τη Βίκυ, το «Αλ Τσαντίρι» και την Αγγελική. Ετσι χωράµε και εγώ και ο Σπύρος Παπαδόπουλος και ο Χρήστος Φερεντίνος, που απλά εµπλουτίζουµε το πρόγραµµα. Βολευτήκαµε όλοι, δόξα τω Θεώ!» τόνισε στο TVΈθνος.

Με την έλευση διαφόρων προσώπων στα µεγάλα κανάλια αυξάνεται και ο ανταγωνισµός. Ποιος νοµίζει ότι θα κάνει επιτυχία; «Πραγµατικά δεν το κάνω από ευγένεια, αλλά δεν µπορώ να σου πω. Εχει αλλάξει και η ψυχολογία του κόσµου. Oλο αυτό που συµβαίνει το τελευταίο διάστηµα µε τη Χρυσή Αυγή απασχολεί πολύ τον κόσµο. Είµαστε ακόµα στα µνηµόνια, χρωστάµε, η µιζέρια είναι η κολλητή µας φίλη. Θεωρώ ότι όλοι οι άνθρωποι της ψυχαγωγίας ξεκινάµε από την ίδια βάση ή τουλάχιστον αυτό πρέπει να συµβαίνει. Και η βάση είναι να µπορέσουµε να διασκεδάσουµε τον κόσµο γιατί το έχει ανάγκη. Δεν µπαίνω στη διαδικασία να πω για νούµερα. Είναι ένα διαφηµιστικό κοµµάτι που αφορά το κανάλι κι όχι τον κόσµο. Εµένα µε αφορά ο κόσµος να περνά καλά µε αυτό που κάνω. Είναι πολύ συγκεκριµένοι οι ρόλοι που έχω αναλάβει. Δεν θα µε δεις να κάνω δελτίο ειδήσεων, ας πούµε. Δεν το 'χω. Γενικά πιστεύω ότι αν δεν πας να δείξεις κάτι άλλο από αυτό που είσαι ή από αυτό που ο κόσµος αγαπάει σε εσένα, θα βγεις κερδισµένος.»

Keywords
Τυχαία Θέματα