Νίκος Μωραΐτης: «Ο Γιώργος Νταλάρας σε αντιμετωπίζει σαν να είσαι εσύ ο Νταλάρας κι εκείνος εσύ»

Ο Νίκος Μωραΐτης έχει γράψει στίχους για τους πιο σπουδαίους ερμηνευτές. Έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου και γνωρίζει τους καλλιτέχνες και από την «καλή» και από την «ανάποδη».

Ο στιχουργός μιλάει στο περιοδικό «Glam» για τις συνεργασίες του αλλά και για το τι ξεχωρίζει στον εκάστοτε τραγουδιστή. «Δεν μπορώ να μην αναφέρω με πόσο σωστά ενστικτώδη τρόπο λειτουργεί η Άλκηστις Πρωτοψάλτη ή την τελειομανία της Ελευθερίας Αρβανιτάκη ή το δώρο που έχει ο Χατζηγιάνης να μπαίνει στο στούντιο και σε ένα λεπτό να τραγουδάει άψογα το τραγούδι. Ή

το λαϊκό ένστικτο του Ρέμου, που έχει βεβαίως δίπλα του και έναν από τους ιστορικότερους παραγωγούς της δισκογραφίας, τον Γιώργο Κυβέλο. Ή την ευγένεια που έχει ο Γιάννης Κότσιρας. Όταν ζητά κάποια αλλαγή στο στίχο ο τρόπος του σε σκλαβώνει. Ο Γιώργος Νταλάρας σε αντιμετωπίζει σαν να είσαι εσύ ο Νταλάρας κι εκείνος εσύ. Θέλει να μάθει κάτι από σένα. Δεν έχω γνωρίσει κανέναν που να πω τι κακός άνθρωπος που είναι και αν νιώσω απογοήτευση», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα