Νίκος Γαλανός: «Δεν απέκτησα χρήματα γιατί τα σκορπούσα. Ήθελα να ζήσω τη ζωή μου»

Ο Νίκος Γαλανός σε συνέντευξή του μίλησε για την οικονομική κρίση αλλά και για το αν έχει καταφέρει να φτιάξει μια περιουσία από τη δουλειά του.

«Δεν ανήκω ούτε και εγώ στις εξαιρέσεις. Πάντα είχαμε κρίση στο επάγγελμά μας. Τώρα ακόμα περισσότερο. Έχει επιφέρει μεγάλη ανεργία όλο αυτό που ζούμε. Και μετά λύπης μου διαπιστώνω ότι δεν υπάρχει φως στον ορίζοντα». Ωστόσο, υπήρξε τυχερός γιατί όπως είπε δεν έχει μείνει ποτέ του άνεργος.. «Όχι. Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό. Από τον

καιρό που βγήκα από τη σχολή, δούλευα συνεχώς και πάντα. Πλέον, όμως, τα θέατρα δεν πάνε καλά. Λειτουργούν κυρίως με πούλμαν που έρχονται από την επαρχία. Ξέρετε πώς πληρώνονται πλέον οι ηθοποιοί; Μοιράζονται τα χρήματα του ταμείου. Αν το ταμείο έχει, πληρώνεσαι. Αν δεν έχει, δεν πληρώνεσαι», δήλωσε στην εφημερίδα «News». Αν και πέρασαν πολλά χρήματα από τα χέρια του, αποκάλυψε ότι δεν έχει καμιά περιουσία. «Δεν απέκτησα χρήματα. Μηδέν εις το πηλίκον. Κάποια χρήματα που πέρασαν από τη ζωή μου, τα σκορπούσα. Δεν ήμουν ποτέ σπάταλος αλλά δεν ήμουν και της αποταμίευσης. Ούτε και οργανωτικός ήμουν. Το αύριο δεν με ένοιαζε και πολύ. Μόνο το τώρα σκεφτόμουν. Ήθελα να ζήσω τη ζωή μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα