Νέα κόντρα στη showbiz: ΓερμανούVSΗλιάκη

Πολύ ήρεμη ήταν τον τελευταίο καιρό η showbiz και μια νέα κόντρα ήρθε για να ταράξει τα νερά...! Πρωταγωνίστρια η Μαρία Ηλιάκη.

Μετά την κόντρα της παρουσιάστριας με την Κατερίνα Ζαρίφη για τα ρούχα και την εμφάνιση της ήρθε η σειρά της Ναταλίας Γερμανού. Αφορμή για τη σύσταση της κόντρας και την αρχή των απειλών στάθηκε ένα βίντεο του «Μες Στην Καλή Χαρά» το οποίο όταν αναφέρθηκε

το όνομα της Μαρίας Ηλιάκη ήταν «ντυμένο» με το τραγούδι «Sexy Bitch». Όταν τελείωσε το βίντεο η Ναταλία Γερμανού σχολίασε το μουσικό χαλί λέγοντας: «Ωραίο τραγούδι βάλαμε στη Μαρία Ηλιάκη, sexy bitch!». Για «κακή» τους τύχη όμως η Ηλιάκη έβλεπε την εκπομπή και παρενέβη. Η παρουσιάστρια συγκεκριμένα επικοινώνησε τηλεφωνικά με την ομάδα του «Μες Στην Καλή Χαρά» και προειδοποίησε την «κυρία με την μπούκλα» -όπως χαρακτηριστικά αποκάλεσε την Ναταλία- ότι από αύριο κιόλας θα πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία «λαδί πασούμι» του «Δέστε Τους»!

«Για να καταλάβει ο κόσμος ότι το "Δέστε Τους" μας απειλεί, θα το πω στον αέρα», είπε η παρουσιάστρια του «Μες στην Καλή Χαρά» και πέρασε στην αντεπίθεση. Η Ναταλία χαρακτήρισε ανεπίτρεπτο το ότι η εκπομπή της Ηλιάκη δίνει ένα μήνα τώρα «λαμέ γόβα» για τα ρούχα του σκύλου της, ενώ δεν λένε το όνομά της αλλά την αποκαλούν «συγγενή του σκύλου»! Μάλιστα, ανακοίνωσε πως το «Μες Στην Καλή Χαρά» θα καθιερώσει βραβείο «Sexy Bitch» το οποίο θα παίρνει πάντα η... Ηλιάκη!

Όλα αυτά βέβαια ήταν στο πλαίσιο της πλάκας και του χιούμορ που διακρίνει και τις δυο γυναίκες. Παρόλα αυτά κάτι μας λέει πως η ιστορία θα συνεχιστεί και η κόντρα θα διαρκέσει τουλάχιστον στον τηλεοπτικό αέρα των δυο εκπομπών.

Δείτε το απόσπασμα

Keywords
Τυχαία Θέματα