Νάντια Μπουλέ: «Δεν με φαντάζομαι ούτε με 50άρη ούτε με 20άρη»

Η Νάντια Μπουλέ μίλησε για τις σχέσεις της, τους άντρες και αν είναι δοτική σε μία σχέση.

Μεγαλώνοντας έχει ανέβει ο πήχης σου στους άντρες και τις σχέσεις;
Απλά συνειδητοποιώ περισσότερο τι είναι αυτά που αντέχω και τι δεν είναι. Κι αυτό γίνεται μέσα από την τριβή της σχέσης.

Ωστόσο, δεν είσαι άνθρωπος των άκρων. Δηλαδή, δεν μπορώ να σε φανταστώ αυτή την στιγμή ούτε με κάποιον που είναι 50 χρόνων, αλλά ούτε με κάποιον 20χρονο.

(γελάει).

Ναι, αυτό είναι ακραίο! Ούτε εγώ με φαντάζομαι με 50άρη ή 20άρη. Δεν υπάρχουν «ιδανικά» και «μη ιδανικά», γιατί πολλές φορές έχω εκπλαγεί κι εγώ με κάποιες επιλογές που έκανα στο παρελθόν, αλλά και από επιλογές που έκαναν δικά μου πρόσω

Γίνεσαι δοτική σε μία σχέση;


Όπως το λες: γίνομαι, δεν είμαι εξ' αρχής! Θέλω τον χρόνο μου. Πρώτα πρέπει να αισθανθώ ασφάλεια και σιγουριά και τότε γίνομαι άλλος άνθρωπος. Δεν έχω καμία σχέση με τη Νάντια που μπορεί να έχει κάποιος στο μυαλό του.πα. Αυτά συμβαίνουν. Γι' αυτό έχει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον ο έρωτας, γιατί μας εκπλήσσει και μας πάει αλλού.

Από ποιο χαρακτηριστικό θα ήθελες να διακρίνεται η επόμενή σου σχέση;
Από την ηρεμία. Αυτό θέλω και αυτό μου χρειάζεται. Μαζί με απόλυτη ειλικρίνεια.

Δεν ζεις μία σχέση σου με πάθος, γιατί εξωτερικεύεις έναν εκλογικευμένο χαρακτήρα που μπορεί κάλλιστα να αποφύγει την καταστροφή του πάθους.

Αλήθεια; Κι όμως, έχω ζήσει πολύ παθιασμένες σχέσεις. Όταν ερωτεύομαι φεύγει η λογική μου. Τις έζησα πολύ έντονα αυτές τις σχέσεις, γίνομαι drama queen, όμως σε αυτήν τη φάση έχω ανάγκη από ηρεμία.

Γίνεσαι δοτική σε μία σχέση;
Όπως το λες: γίνομαι, δεν είμαι εξ' αρχής! Θέλω τον χρόνο μου. Πρώτα πρέπει να αισθανθώ ασφάλεια και σιγουριά και τότε γίνομαι άλλος άνθρωπος. Δεν έχω καμία σχέση με τη Νάντια που μπορεί να έχει κάποιος στο μυαλό του.

Keywords
Τυχαία Θέματα