Μυστικά ομορφιάς από τη Δούκισσα Νομικού

Η Δούκισσα Νομικού αναμφισβήτητα ανήκει στις πιο όμορφες και δροσερές παρουσίες στο χώρο της τηλεόρασης. Και σίγουρα είναι από τις λίγες που όταν αποκαλύπτουν τα μυστικά της ομορφιάς τους, θα πρέπει να την εμπιστευόμαστε.

Διαβάστε λοιπόν τι γράφει η Δούκισσα στο entertv: «Καλό πρωινό! Κάτι ξέρουν

οι μαμάδες που μας κυνηγούν κάθε πρωί... Το καλό πρωινό μας δίνει ενέργεια και τα απαραίτητα συστατικά ώστε να αντέξουμε το απαιτητικό πρόγραμμα της ημέρας. Κυκλοφορούμε παντού με ταπεράκια, τα οποία έχουμε ετοιμάσει από το βράδυ! Αν για κάποιον λόγο δεν έχουμε προλάβει να ετοιμάσουμε κάτι , τότε παίρνουμε μαζί μας υγιεινά σνακ και φρούτα ώστε να αποφύγουμε και τα έξοδα και τις περιττές θερμίδες που κρύβονται στις «λιχουδιές» της καντίνας.

Ανεβαίνουμε τις σκάλες και ποτέ με το ασανσέρ ή με τις κυλιόμενες. Να τρώτε συνέχεια! Ναι καλά ακούσατε! Αν τρώτε συχνά, αλλά μικρότερες ποσότητες, τότε θα αυξήσετε τον μεταβολισμό σας και θα κάνετε περισσότερες καύσεις...

Να μασουλάτε αργά... Να έχετε μαζί σας ένα μεγάλο μπουκάλι νερό , για να μην ξεχνάτε να πίνετε! Προσοχή στο αλκοόλ!!! Να ξέρετε ότι όσο πιο χαμηλή είναι η περιεκτικότητα του ποτού σε αλκοολ , τόσο λιγότερο παχυντικό είναι. Αν είστε στεναχωρημένοι, αν έχετε χωρίσει ή αν έχετε νεύρα, προς θεού ΜΗΝ ανοίξετε το ψυγείο και ΜΗΝ αγοράσετε οικογενειακή συσκευασία Μην «ψευτο-βαφτίζετε» αυτά που τρώτε!!! Για παράδειγμα, τα ψαράκια και τα θαλασσινά ΔΕΝ είναι φρουτάκια» Τα πάντα με μέτρο λοιπόν!», προτείνει η όμορφη Δούκισσα και σίγουρα εκείνη ξέρει!

Keywords
Τυχαία Θέματα