Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Η αδελφή μου με περιφρονούσε, εγώ θα με “πέταγα”»

Για την περιοδεία, τη θεατρική παράσταση «Τι Βουλή θα παραδόσεις μωρή» αλλά και τα παιδικά της χρόνια μίλησε η Μίρκα Παπακωνσταντίνου σήμερα στο «Μες στην Καλή Χαρά».

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως παλαιότερα, ως έφηβη, δεν είχε καλές σχέσεις με τη μεγαλύτερη αδελφή της γιατί τη ζήλευε. «Η αδελφή μου περιφρονούσε, εγώ τη ζήλευα», είπε η Μίρκα Παπακωνσταντίνου εξηγώντας πως ως μικρότερη «κολλούσε» πάνω στην αδελφή της, την «κάρφωνε στη μητέρα τους» και γενικά της έσπαγε τα

νεύρα. «Εγώ θα με «πέταγα» αν ήμουν στη θέση της. Ήμουν κακομαθημένη», δηλώνει η ηθοποιός διευκρινίζοντας πως πλέον οι σχέσεις τους είναι άψογες.

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου ανέφερε επίσης πως για εκείνη η αυτοσάτιρα και ο αυτοσαρκασμός είναι σημαντικά καθώς επίσης αποτελούν και άμυνα αν και δεν είναι πάντα ο εύκολος δρόμος. Ευχήθηκε στους παρουσιαστές να κλαίνε και να γελάνε δυνατά γιατί αυτό σημαίνει πως ζούνε. Μίλησε για ένα νούμερο στην παράσταση που σατιρίζει τον "γιο" του Ευάγγελου Βενιζέλου και δήλωσε πως ο πολιτικός δεν θα πήγαινε , αλλά αν πήγαινε θα χαιρόταν που θα μπορούσε να ακούσει όλα αυτά που λέει το παιδί του. Ενώ δεν παραλείπει πως πιστεύει ότι πολιτικοί δεν πάνε πια στο θέατρο γιατί ξέρουν πως ο κόσμος θα αντιδράσει.

Τέλος, η Ναταλία Γερμανού θύμισε στο κοινό πως η ηθοποιός είχε περάσει και από την παρουσίαση μια εποχή και μάλιστα έκανε μια εκπομπή μαζί με τον πατέρα της, Φρέντυ Γερμανό. Τότε η Μίρκα Παπακωνσταντίνου ανέφερε πως ήταν μεγάλης της τιμή αλλά ήταν τόσο σπουδαίος σε αυτό που έκανε που εκείνη ήταν γλάστρα δίπλα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα