Μία διαφορετική δοκιμασία στο «Traction»

Ο Κώστας Στεφανής μαζί με τους συνεργάτες του κάνουν μία διαφορετική δοκιμασία στο «Traction».

Οι συντάκτες της εκπομπής παίρνουν εντολή να κάνουν τη διαδρομή Ολυμπιακό Στάδιο - Αθήνα με τέσσερα διαφορετικά οχήματα. Ένα μηχανάκι, ένα ποδήλατο, ένα πατίνι και ένα αυτοκίνητο αναλαμβάνουν δράση με σκοπό να κερδίσουν. Τελικά θα καταφέρουν να κινηθούν διατηρώντας

τη στοιχειώδη ευπρέπεια;

Αναλυτικά τα θέματα της εκπομπής:

Συμβουλές για την αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου

Η οικονομική κρίση έχει χτυπήσει καίρια και την αγορά του καινούριου αυτοκινήτου με αποτέλεσμα πολύς κόσμος να στρέφεται στο μεταχειρισμένο, που όμως ...εγκυμονεί πολλούς κινδύνους! Το Τraction δίνει την εμπειρία του, μαζί με ειδικούς, για να προστατέψει τους αγαπημένους του φίλους και όχι μόνο.

Casey Stoner

Γεννημένος το 1985 στην Αυστραλία ο Stoner διέγραψε μια πολύ εντυπωσιακή πορεία στον δύσκολο κόσμο του Moto GP, κερδίζοντας 2 παγκόσμιους τίτλους. Το 2007 με Ducati και το 2011 με την Honda. To 2012 ξάφνιασε ολόκληρο τον πλανήτη με την ανακοίνωση της απόφασης του να εγκαταλείψει την ενεργό δράση. Το Traction ξεφυλλίζει την συγκλονιστική του πορεία επιλέγοντας τις καλύτερες στιγμές της μεγαλειώδους καριέρας του.

Nissan Micra

Μικρό στο όνομα μεγάλο στη χάρη το Nissan Micra που έχει διαγράψει μια ιδιαίτερα πετυχημένη πορεία στην ελληνική αγορά. Οι συντάκτες του Traction ανακαλύπτουν τη νέα γενιά Micra και σας μεταφέρουν τις εντυπώσεις τους.

Ford Kuga

Ίσως είναι δύσκολο να το τοποθετήσεις ακριβώς σε μία κατηγορία, καθώς πρόκειται για ένα Όχημα Ελεύθερου Χρόνου αλλά και ένα καθημερινό, οικογενειακό, σπορτίφ -και πολλά άλλα. Σίγουρα πάντως το Kuga 2ης γενιάς είναι ένα πολυδιάστατο «πολυεργαλείο». Και με πολύ δυναμική εμφάνιση, επίσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα