Μια άνεργη Ελληνίδα στην διαφήμιση της… Benetton

 «Ο άνεργος της χρονιάς» τιτλοφορείται η νέα διαφημιστική εκστρατεία που λανσάρισε ο ιταλικός οίκος μόδας Benetton και με αυτό τον τρόπο προσπαθεί να στρέψει την προσοχή σε ένα από τα καυτά θέματα της εποχής μας.

 

Το διαφημιστικό τμήμα της εταιρείας και εκπρόσωποί του αναφέρουν στο Βήμα ότι: «Βασικός στόχος των δύο τελευταίων διαφημιστικών εκστρατειών ήταν να ξαναφέρουμε σε επαφή την εταιρεία

με ένα ευρύτερο κοινό, τόσο όσον αφορά το περιεχόμενο όσο και το μέσο επικοινωνίας, γι' αυτό και οι δύο καμπάνιες έδωσαν ιδιαίτερη σημασία στα κοινωνικά δίκτυα και στα ψηφιακά μέσα. Ιδιαίτερα για την τελευταία καμπάνια σκοπός μας ήταν να στρέψουμε την προσοχή των καταναλωτών στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι ηλικίας κάτω των 30 ετών που αναζητούν εργασία. Για τον λόγο αυτόν και αποφασίσαμε να λανσάρουμε τον διαδικτυακό διαγωνισμό στον οποίο μπορούν να πάρουν μέρος νέοι άνεργοι από ολόκληρο τον κόσμο».

Οι εκπρόσωποι της εταιρείας σημειώνουν ότι μέχρι σήμερα η ανταπόκριση στη διαφημιστική καμπάνια υπήρξε πολύ θερμή: «Μέχρι στιγμής υπάρχουν χιλιάδες νέοι που έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμα να μας στείλουν τις ιδέες τους και μέχρι το τέλος του διαγωνισμού περιμένουμε ο αριθμός αυτός να αυξηθεί ακόμη περισσότερο». 

Τέλος, στην ερώτηση πώς θα διαφήμιζαν την ελληνική κρίση αν είχαν την ευκαιρία, τονίζουν: «Το κάναμε ήδη. Στην τελευταία μας καμπάνια πρωταγωνιστεί και μία άνεργη Ελληνίδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα