Μέμος Μπεγνής: «∆εν μπορώ να ζω χωρίς φλερτ»

Πώς λειτουργεί στην ερωτική του ζωή ο Μέμος Μπεγνής;

«Μ' αρέσει να διεκδικώ. ∆εν μπορώ να ζω χωρίς φλερτ. Ακόμα και σχέση να έχω δεν γίνεται να μη φλερτάρω. Μου δίνει ζωή» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
- Πάντοτε διεκδικούσες;
Οχι, ήμουν πολύ ντροπαλός παλιά. Μέσω αυτής της δουλειάς άλλαξα. Οταν έχεις μια καλή πορεία, αρχίζεις να πατάς στα πόδια σου. Απέκτησα την αυτοπεποίθηση που παλιότερα δεν είχα. Αυτό είχε αντίκτυπο και στις άλλες πτυχές της ζωής μου, όπως τα ερωτικά. Μπορούσα να διεκδικώ.
- Μέχρι

ποια ηλικία δεν είχες αυτοπεποίθηση;
Μέχρι τα 25-26. Από μικρός δεν έμοιαζα με τα άλλα παιδάκια. Ημουν μοναχικός. Οταν οι άλλοι έπαιζαν, εγώ διάβαζα πιάνο ατέλειωτες ώρες για να κάνω το όνειρό μου πράξη. Αυτό είχε αντίκτυπο και στην κοινωνική μου ζωή.
- Πόσους μεγάλους έρωτες έχεις ζήσει;
∆ύο και ήμουν δοσμένος ψυχή τε και σώματι. Τα δίνω όλα σε έναν μεγάλο έρωτα, χωρίς όμως αυτό να μου στερεί κάτι από την προσωπική μου ζωή.
- Εχεις απατήσει σε σχέσεις σου;
Το έχω κάνει ελάχιστες φορές, μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.
- Αναγνωρίζεις τον μεγάλο έρωτα;
Οχι. Κανείς δεν τον αναγνωρίζει. Μπορεί να ξεγελαστείς και να νομίζεις ότι ζεις τον μεγάλο έρωτα.
- Σήμερα είσαι ερωτευμένος;
Εδώ και αρκετό καιρό.
- Συγκατοικείς;
∆εν μου αρέσει να συγκατοικώ. Μου αρέσει οι άνθρωποι να έχουν τον προσωπικό τους χώρο. Χαίρομαι ζευγάρια που παντρεύονται και επιλέγουν συνειδητά να ζουν σε διαφορετικά σπίτια. Σου δίνει ελευθερία και δεν σε πιέζει να είσαι με τον άνθρωπο που αγαπάς 24 ώρες το 24ωρο. Εγώ θα τρελαινόμουν

Keywords
Τυχαία Θέματα