Μέμος Μπεγνής: «Χαμόγελα και φιλία και πίσω θάψιμο»

Ο Μέμος Μπεγνής σε συνέντευξή του μίλησε για τις συνεργασίες του αλλά και τις φιλίες στο χώρο της τηλεόρασης


Έχετε ζήσει δύσκολες συνεργασίες και δεν φοβηθήκατε να βγείτε να μιλήσετε. Αυτή σας η επιθυμία να λέτε αλήθειες, κοστίζει;

Δεν νομίζω ότι κοστίζει. Μπορεί προσωρινά αλλά ο χρόνος σε δικαιώνει και όσο κάποιος που υποκρίνεται και γλύφει μπορεί να προχωρήσει, στο μέλλον είναι το μόνο σίγουρο ότι η αξιοπρέπεια και η ειλικρίνια θα επιβραβευτούν.

Είστε και στη ζωή σας έτσι; Τα λέτε

τσεκουράτα;

Ναι πολύ. Πολλές φορές γίνομαι πολύ σκληρός και πολλοί φοβούνται να μου λένε πράγματα γιατί ξέρω ότι θα πω τη γνώμη μου χωρίς να φοβάμαι αν αυτό που θα πω θα στεναχωρήσει κάποιον. Αλλά δυστυχώς οι άνθρωποι έχουν συνηθίσει να τους χαϊδεύουν τα αυτιά και να ζούνε στο ψέμα τους. Αυτή μου η συμπεριφορά μπορεί να κοστίσει φιλίες. Αλλά δε με αφορά γιατί δεν μπορώ να υποκρίνομαι για κάτι που δεν μου αρέσει. Κι αυτό εννοείται ότι το κάνω μόνο και μόνο στους ανθρώπους που αγαπή και νοιάζομαι.

Υπάρχει στη showbiz μια ροπή στο δήθεν ή όχι;

Βεβαίως και υπάρχει. Το μεγαλύτερο ποσοστό είναι έτσι. Χαμόγελα και φιλία και πίσω θάψιμο. Αλλά για να μην παρεξηγηθώ, παντού συμβαίνει αυτό. Μέσα στη ζωή είναι. Γιατί συμβαίνει αυτό ακριβώς που είπα πριν. Οι άνθρωποι έχουν συνηθίσει να υποκρίνονται και να ζουν μέσα στο ψέμα τους. Κατά τη γνώμη μου εκεί οφείλεται η δυστυχία μας.

πηγή:Hello

Keywords
Τυχαία Θέματα