Με το κεφάλι ψηλά αντιμετώπισε τα αποτελέσματα των εξετάσεων ο Καρύδης

Τελικά ο αγαπημένος μας ηθοποιός δεν γλίτωσε τα χειρότερα. Ότι απευχόταν ο Ντίνος Καρύδης δυστυχώς συνέβη καθώς τα αποτελέσματα της βιοψίας που περίμενε με αγωνία είναι θετικά.

Κοιτώντας στα μάτια τον ογκολόγο του, που του συνέστησε να κάνει χημειοθεραπείες, ο ηθοποιός ετοιμάζεται ψυχολογικά να ανέβει τον δικό του Γολγοθά. «Ένιωσα σαν να με χτύπησε κεραυνός όταν μου το ανακοίνωσε ο γιατρός», δήλωσε στην εφημερίδα Espresso ο ηθοποιός, που δίνει την μάχη του, αλλά δεν χάνει ούτε λεπτό την δύναμη και

το κουράγιο του. Στο πλευρό του οι δύο γυναίκες της ζωή του, η κόρη του και η σύζυγός του.

«Σ'αγαπάω μπαμπά μου, είμαι δίπλα σου», του είπε, σύμφωνα με πληροφορίες η κόρη του Σμαράγδα, ενώ για την γυναίκα του, ο πρωταγωνιστής είπε:«Η Τζούλια, η γυναίκα μου είναι ο στυλοβάτης μου». Ο ηθοποιός μάλιστα μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook κοινοποίησε την κατάσταση της υγείας του με έναν ιδιαίτερο τρόπο γράφοντας: ««Και κάτι να γελάσουμε. Μια κυρία μόλις έχει βγει από το ιατρείο. Όταν όμως φθάνει σπίτι, έχει ξεχάσει για ποια πάθηση της είπε ο γιατρός και τον παίρνει τηλέφωνο και του λέει: Γιατρέ μου ξέχασα. Τι ακριβώς μου είπατε; Δεν θυμάμαι. Κριός; Αιγόκερως; Ιχθύες; Παρθένος; Σκορπιός; Τι ακριβώς μου είπατε; Θυμίστε μου σας παρακαλώ. Και ο γιατρός: Καρκίνος κυρία μου. Καρκίνος. Η περίπτωσή μου». Στο γλυκόπικρο αυτό χιούμορ του απάντησαν με θερμές ευχές πάνω από 5.000 διαδικτυακοί του φίλοι. Ενώ ολοκλήρωσε τη σκέψη του προτρέποντας τους φίλους του «Πολεμάτε και τραγουδάτε».

Keywords
Τυχαία Θέματα