Με Γιάννη Ζουγανέλη «Στην πράξη»

H Σύλβια Κλιμάκη συναντά τον Γιάννη Ζουγανέλη, τον οικονομολόγο Πάνο Καζάκο και ...23 αθλητές, την Κυριακή 28 Απριλίου στις 12.30 το μεσημέρι στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, αποδεικνύοντας «Στην Πράξη» ότι οι Έλληνες έχουν τη δύναμη να πάνε την Ελλάδα μπροστά.

Αυτή την Κυριακή παρουσιάζει τα εξής πρόσωπα:

Η Σύλβια Κλιμάκη συναντά τoν Γιάννη Ζουγανέλη. Ο γνωστός καλλιτέχνης όπως πάντα μιλά για όλα :"Δεν μπορώ να λέω ψέματα. Δεν θέλω να γίνομαι συμπαθής. Θέλω να γίνομαι αγαπητός μόνο για λόγους αλήθειας και όχι

εντυπώσεων" και από την άλλη δηλώνει ότι: "Χρησιμοποιώ το σύστημα γιατί θέλω να το πολεμήσω. Και το σύστημα δεν πολεμιέται απ' έξω".

Η Σύλβια Κλιμάκη επισκέπτεται τον οικονομολόγο Πάνο Καζάκο. Ο κ.Καζάκος γεννήθηκε το 1941. Είναι Καθηγητής Διεθνών Οικονομικών και Ευρωπαϊκών Σχέσεων του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει διατελέσει ανάμεσα σε άλλα εμπειρογνώμων στο Υπουργείο Εξωτερικών, επιστημονικός Δ/ντής του Ελληνικού Κέντρου Ευρωπαϊκών Μελετών και πρόεδρος του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Ευρωπαϊκών και Διεθνών Σπουδών. Είναι επίσης μέλος της Κίνησης Πολιτών και της Διεθνούς Αμνηστίας.
Οι δημοσιεύσεις του καλύπτουν θέματα σχέσεων Ελλάδας με την Ευρωπαϊκή Ένωση, εξέλιξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οικονομικής πολιτικής στην Ελλάδα και εξελίξεων στη ΝΑ Ευρώπη συμπεριλαμβανομένης και της Τουρκίας.
Η Σύλβια Κλιμάκη παρέα με τον Ηλία Κατηρτσιγιανόγλου που μαζί με άλλους 23 αθλητές με ιστιοπλοϊκά, καγιάκ, kite surf και wind surf, διέσχισαν τον Ευβοϊκό με το kite τους για να στείλουν ένα μήνυμα δύναμης σε όσους έχουν επηρεαστεί από τον καρκίνο, όπως και ο ίδιος.

Keywords
Τυχαία Θέματα