«Με αγάπη» την άλλη εβδομάδα στον ΑΝΤ1

Καθημερινό κοινωνικό μήνυμα προσφοράς με τη Μαρί Κυριακού.

Το Πάσχα είναι η γιορτή της αγάπης και της προσφοράς. Τη Μεγάλη Βδομάδα η Μαρί Κυριακού μας πληροφορεί «Με Αγάπη» για τον σημαντικό ρόλο που έχει η δική μας στήριξη στους συνανθρώπους μας που μας χρειάζονται!

Μια Στέγη Αγάπης στο Λαγονήσι

Τη Μεγάλη Δευτέρα 9 Απριλίου η Μαρί Κυριακού, μας

παρουσιάζει τη Στέγη στο Λαγονήσι που δημιούργησε η «Ένωση Γονέων Νοητικώς Υστερούντων Ατόμων». Εκεί θα μπορούν να μείνουν τα παιδιά τους, όταν οι γονείς τους δεν θα είναι πια κοντά τους.

Φροντίδα για τα άτομα με νοητική υστέρηση

Τη Μεγάλη Τρίτη 10 Απριλίου η Μαρί Κυριακού, μας ενημερώνει για το Κέντρο Κοινωνικής Φροντίδας ατόμων με νοητική υστέρηση "Εστία". Το συγκεκριμένο Κέντρο φροντίζει την επαγγελματική κατάρτιση των ατόμων αυτών και αναλαμβάνει τη διαβίωσή τους όταν είναι απαραίτητο.

Γραμμή με Αγάπη

Τη Μεγάλη Τετάρτη 11 Απριλίου η εκπομπή «Με Αγάπη» μας ενημερώνει για τη Γραμμή με Αγάπη. Την τηλεφωνική γραμμή μέσα από την οποία καθένας από μας μπορεί να δώσει μια ανάσα ζωής, σε ιδρύματα που κινδυνεύουν να κλείσουν.

Κουτιά «Με Αγάπη»!

Τις Άγιες μέρες του Πάσχα η Μαρί Κυριακού, μας καλεί να σκεφτούμε όλους εκείνους που είναι λιγότεροι τυχεροί από εμάς και μας έχουν ανάγκη. Πώς μπορούμε να τους βοηθήσουμε; Προσφέροντας για ακόμη μία φορά μέσα από τα κουτιά «Με Αγάπη». Περισσότερα θα μάθουμε τη Μεγάλη Πέμπτη 12 Απριλίου στον ΑΝΤ1.

Γεύματα αγάπης!

Το Πάσχα είναι η κατεξοχήν γιορτή της αγάπης! Τη Μεγάλη Παρασκευή 13 Απριλίου η εκπομπή «Με Αγάπη», μας ενημερώνει για τα γεύματα αγάπης Ιδρυμάτων, Σωματείων, Οργανώσεων, Δήμων, αλλά και της εκκλησίας, που έχουν σκοπό να ανακουφίσουν όλους εκείνους που βρίσκονται σε ανάγκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα