«Με αγάπη»: Τι θα δούμε την ερχόμενη εβδομάδα

Το «Με αγάπη» είναι ξανά κοντά μας από την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου.

Στις 12:50 θα δούμε την Μαρί Κυριακού, να μας ενημερώνει για όλες τις πρωτοβουλίες που η εκπομπή «Με Αγάπη» θα πραγματοποιήσει, καθώς και τις δράσεις των εθελοντικών οργανώσεων, οι οποίες έχουν σκοπό την ανακούφιση των συνανθρώπων μας.

Τρίτη 23 Οκτωβρίου

Υποτροφίες

Κάθε μέρα που περνάει, η αβεβαιότητα και ο φόβος για το αύριο αυξάνονται. Οι νέοι όμως δεν πρέπει να πάψουν να έχουν όνειρα για το μέλλον τους! Η Μαρί Κυριακού σε συνεργασία με το Εργαστήρι Ελευθέρων Σπουδών του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, προσέφερε δύο υποτροφίες

σε παιδιά που προέρχονται από ιδρύματα δίνοντάς τους την ευκαιρία να βάλουν γερές επαγγελματικές βάσεις για το μέλλον τους.

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου

Παιχνίδι για όλους!

Από ένα παιδί δεν μπορείς να στερήσεις το παιχνίδι! Η Μαρί Κυριακού, μας πληροφορεί για τη Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Playgroup Hellas, ομάδες παιχνιδιού Ελλάδας. Στόχος τους είναι να απασχολούν δημιουργικά τα παιδιά, όταν οι γονείς τους εργάζονται.

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου

Το Σπίτι της Βεργίνας

Την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου η εκπομπή «Με Αγάπη», μας ενημερώνει για τον Σύλλογο «Πρωτοβουλία για το Παιδί». Ο Σύλλογος αυτός πριν από λίγες ημέρες εγκαινίασε το Σπίτι της Βεργίνας, το οποίο φιλοξενεί παιδιά που έχουν βιώσει την εγκατάλειψη και την κακοποίηση.

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου

«Τρέχουμε» για τη ζωή

Την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου η Μαρί Κυριακού, μας παρουσιάζει τον Μαραθώνιο που οργάνωσε το «Άλμα Ζωής», με σκοπό να αφυπνίσει τον κόσμο για τον καρκίνο του μαστού. 

Keywords
Τυχαία Θέματα