Μαρία Έλενα Κυριάκου: «Όλοι όσοι φτάσαμε ως εδώ είμαστε νικητές».

Οι περισσότερες γυναίκες κάνουν καριέρα και μετά οικογένεια και παιδιά. Η Μαρία Έλενα Κυριάκου, τα έκανε ανάποδα.

Και σίγουρα δεν ήταν μια εύκολη απόφαση για εκείνη να αφήσει την οικογένειά της κυνηγώντας το όνειρό της και απωθημένο της στο The Voice από την ομάδα της Δέσποινας Βανδή.

-Μαμά τριών παιδιών, φιλόλογος, με στρωμένη δουλειά και οικογένεια πως έφτασες στο The voice; Πώς πήρες αυτήν την απόφαση;

«Πίστευα ότι θα μπορούσα να τα καταφέρω να κάνω ακόμα κάτι που θα με έκανε πιο ευτυχισμένη. Τη μουσική την αγαπούσα από μικρή και πάντοτε είχα ένα απωθημένο να κάνω κάτι στο τραγούδι. Κι αυτήν την ευκαιρία είδα στο The Voice. Ήθελε πάντως μεγάλη δύναμη και σωματικά και ψυχικά και συναισθηματικά»

-Έχεις δυνατούς «ανταγωνιστές». Τι φοβάσαι από τον καθένα, αν φοβάσαι βέβαια κάτι...

«Φοβάμαι την Αρετή για την διαφορετικότητά της , την Αίμιλη για την μοναδική λαϊκή φωνή που έχει και τον Κιντάτο για την εμπειρία του ως επαγγελματίας στο χώρο»

-Το παραδέχεσαι λοιπόν ότι τους φοβάσαι...

«Τους φοβάμαι, ναι»

-Η οικογένειά σου θα είναι στον τελικό;

«Θα είναι οι αδερφές μου. Τα παιδιά μου, δεν ξέρω αν μου κάνουν έκπληξη, αν και δεν το νομίζω, μάλλον θα με δουν από την τηλεόραση»

-Αν δεν είσαι η νικήτρια, πώς θα το διαχειριστείς;

«Όλοι όσοι φτάσαμε ως εδώ είμαστε νικητές. Πραγματικά το πιστεύω αυτό. Έχουμε κερδίσει πάρα πολλά και είμαι σίγουρη ότι όλοι λίγο πολύ θα έχουμε και προτάσεις οπότε το ίδιο θα είναι είτε κερδίσουμε, είτε όχι. Θα απογοητευτώ πάρα πολύ όμως αν δεν νικήσω και αυτό είναι η αλήθεια. Θα απογοητευτώ γιατί πολύς κόσμος έχει δώσει χρήματα ψηφίζοντάς με και θα ήθελα να τους δικαιώσω. Θα ήθελα λοιπόν πολύ να κερδίσω»

Keywords
Τυχαία Θέματα