Μακαλιάς: «Δεν μου άρεσε που η Αντιγόνη τραγουδούσε στον Νταλάρα πως θα τον παντρευτεί»

Ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη κινούνται προς την κορυφή αθόρυβα, όπως ακριβώς γεννήθηκε και η ερωτική τους σχέση.

«Την πρωτογνώρισα πριν από δεκαοκτώ χρόνια, όταν φορούσε ένα σκουφάκι στο κεφάλι, μια τσάντα στην πλάτη και τραγουδούσε στον Νταλάρα πως θα τον παντρευτεί. Και αυτό δεν μου άρεσε καθόλου...» λέει ο Δημήτρης στο περιοδικό People. Φυσικά,

σήμερα, η Αντιγόνη δεν θυμίζει σε τίποτα εκείνο το κοριτσάκι, που υπό τους ήχους των ιερών τεράτων Μπρέγκοβιτς – Νταλάρα μας θύμιζε με εκνευριστικό τρόπο ότι «τη λένε Πόπη, σαν τη γιαγιά της την Καλλιόπη». Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω ενός πολύ καλού φίλου του Δημήτρη και σημερινού αντιπάλου τους στο J2US του Μίνωα Θεοχάρη. Ο Μακαλιάς τον αντικατέστησε στο ρόλο του στο Rent όπου η Αντιγόνη τότε προκαλούσε στους άντρες του κοινού σιελόρροια και στις γυναίκες ζήλια. Μέχρι τότε ο Δημήτρης τη θυμόταν ως... «Πόπη» του Νταλάρα. Φυσικά, όπως αναφέρει το περιοδικό People και παραμένουν φίλοι με τον Μίνωα μέχρι σήμερα και συνεχίζουν να κάνουν παρέα.

Keywords
Τυχαία Θέματα