Μαίρη Συνατσάκη: Το Master chef, το διετές συμβόλαιο και το σοκ!

Ως την πιο δραματική περίοδο της ζωής σε επαγγελματικό επίπεδο χαρακτηρίζει την εποχή που παρουσίαζε το Master chef η Μαίρη Συνατσάκη και εξηγεί τον λόγο!


Ήταν πολύ δραματική εκείνη η περίοδοι για σένα;
«Δεν μου αρέσει όταν μιλάω για τη δουλειά να χρησιμοποιώ τόσο βαρύγδουπους χαρακτηρισμούς, γιατί δεν είναι η ζωή μου η δουλειά μου. Δουλεύω για να ζω, δεν ζω για να

δουλεύω. Αλλά ήταν λίγο σοκαριοτικό!», λέει στο περιοδικό You.


Είναι ό,π χειρότερο σου έχει συμβεί μέχρι τώρα;
«Επαγγελματικά είναι σίγουρα ό,τι πιο σοκαριστικό μου έχει συμβεί και επανέρχομαι στη λέξη «σοκ» γιατί είναι η πιο αντιπροσωπευτική. Δεν είναι, όμως, ότι πήγα να πεθάνω, από τη στενοχώρια μου... Κι αυτό που σε οόκαρε ήταν το γεγονός ότι δεν πληρωθήκαμε, ότι δεν υπήρξε τελικός σε ένα φορμάτ που έτρεχε επί τρείς μήνες κάθε μέρα και που βασικά γίνεται για να βγει νικητής!


Αισθάνθηκες ποτέ ότι έφταιξες σε κάτι;
«Γενικά, αντιμετώπισα την όλη κατάσταση σαν μια πολύ μεγάλη ευκαιρία, γιατί όντως ήταν. Αλλά από την αρχή ήξερα ότι δεν θα χρεωθεί σ' εμένα ούτε η επιτυχία αλλά ούτε και η αποτυχία. Εγώ ήμουν ένας ρόλος, ούτε καν ο πιο σημαντικός. Και η ευθύνη σίγουρα δεν είναι δική μου, αλλά ούτε των κριτών, ούτε και των παικτών. Ήταν πολύ πέρα και πάνω από εμάς που πήγε πολύ στραβά. Έτσι το είχα στο μυαλό μου», καταλήγει η παρουσιάστρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα