Λούκας Γιώρκας: «Υπήρξε καιρός που δεν είχα να φάω»

Τις πιο δύσκολες ώρες που πέρασε αλλά και τον αγώνα επιβίωσης τον οποίο κάνει ακόμα και σήμερα αποκαλύπτει ο Λούκας Γιώρκας.

Ο τραγουδιστής ο οποίος πέρυσι μας είχε εκπροσωπήσει στη Eurovision, δεν διστάζει να μιλήσει για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αν και αυτό μπορεί να ακουστεί ψευδές λόγω του επαγγέλματός μου, ακόμα βρίσκομαι σε μια τέτοια κατάσταση.

Δεν ντρέπομαι να το λέω, ούτε κρύβομαι. Ακόμα είμαι σε αυτήν την κατάσταση. Είμαι σε έναν διαρκή αγώνα επιβίωσης, όπως πολύς κόσμος. Δεν είμαι άνετα οικονομικά. Δεν ξέρω τι θα μου ξημερώσει η επόμενη ημέρα». Οι πιο δύσκολες μέρες όμως πέρασαν. Τότε, όπως αποκαλύπτει ο τραγουδιστής, δεν είχε ούτε για να φάει. Ο ίδιος τονίζει στην Espresso: «Δυσκολευόμουν και για το φαγητό μου. Αυτά είναι μαθήματα και παθήματα ζωής για να μπορούμε να μην είμαστε λαίμαργοι όχι μόνον όσον αφορά το φαγητό αλλά τα πάντα... Προσπαθούσα να αρκούμαι σε όσο πιο λίγα γίνεται. Δεν έκανα εξόδους. Ακόμα δεν το κάνω. Προσπαθώ να ξοδεύω όσο πιο λίγα μπορώ για να έχω χρήματα να ψωνίζω τα βασικά. Να έχω να φάω και να μπορώ να ζήσω».

Keywords
Τυχαία Θέματα