Λευτέρης Ελευθερίου: «Η τηλεόραση έχει πάρει την κατιούσα και αυτή η κατάσταση χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να αλλάξει»

Η τηλεοπτική σεζόν σχεδόν ολοκληρώθηκε. Πώς θα τη χαρακτήριζε ο Λευτέρης Ελευθερίου;

«Θα μιλήσω σε προσωπικό επίπεδο. Από πέρυσι δημιουργήθηκε μια «ρωγμή» μέσα μου. Η τηλεόραση έχει πάρει την κατιούσα και αυτή η κατάσταση χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να αλλάξει. Δεν είμαι ευχαριστημένος, όχι από συγκεκριμένα πρόσωπα, αλλά από τις καταστάσεις. Αν αγαπάς τη δουλειά σου, φθάνεις σε σημείο να πεις «πρέπει να σταματήσω, δεν υπάρχει προγραμματισμός». Ήταν όλα σαθρά και πολλές φορές δεν σου κρύβω πως ήρθα σε δύσκολη θέση.» Δεν έμεινε ευχαριστημένος από τη συμμετοχή

του στο «Πίσω στο σπίτι» ο Λευτέρης Ελευθερίου; «Όσον αφορά τον ρόλο, είμαι ευχαριστημένος. Όσον αφορά τη γενική κατάσταση, υπήρχαν μεγάλες δυσκολίες. Υπήρξαν ευχάριστες στιγμές και άλλες στιγμές που αισθανόμουν ότι αυτό το πράγμα έπρεπε να έχει τελειώσει μία ώρα αρχύτερα» τόνισε στο TV Έθνος. Υπήρξαν στιγμές που σκέφτηκε να τα παρατήσει; «Υπήρξαν. Στην πραγματικότητα, όμως, νιώθεις κομμάτι της όλης κατάστασης και παίρνεις κουράγιο. Λες «δεν είμαι μόνον εγώ». Ξέρεις, υπάρχει και το προσωπικό κομμάτι. Εγώ έχω μια οικογένεια και νιώθω πως πρέπει να είμαι απέναντί της συγκεντρωμένος και συνεπής. Όλα αυτά απαιτούν προγραμματισμό και η τηλεόραση έχει χάσει στο θέμα αυτό, κυρίως λόγω της οικονομικής δυσπραγίας.»

Keywords
Τυχαία Θέματα