Λαμπερά εγκαίνεια των νέων γραφείων της SAFILO HELLAS

Αθήνα, 24 Ιανουαρίου 2013. Σε μια βραδιά με έντονο άρωμα Ιταλίας, εγκαινιάστηκαν χθες οι νέες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Safilo Hellas στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 563 στην Ηλιούπολη,

ταυτόχρονα με την παρουσίαση των εντυπωσιακών συλλογών σε γυαλιά ηλίου και οράσεως για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2013.

Ο Γενικός Διευθυντής της Safilo Hellas κ. Κυριάκος Κοφινάς προλόγισε τον Πρόεδρο του Safilo Group κ. Roberto Vedovotto και τον Head

of Business Region EMEA κ. Massimo Renon, οι οποίοι έφτασαν στην Αθήνα αποκλειστικά για την εκδήλωση. Στο cocktail party που δόθηκε, παρευρέθηκαν εκατοντάδες καλεσμένοι από το χώρο των ΜΜΕ και της επιχειρηματικής ζωής, επώνυμοι λάτρεις των διάσημων brands που εκπροσωπεί η Safilo, καθώς και συνεργάτες της διεθνούς εταιρίας.

Κατά την ομιλία του, ο CEO του Safilo Group κ. Roberto Vedovotto δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για μένα να βρίσκομαι στην Ελλάδα με αφορμή τα εγκαίνια των νέων γραφείων της Safilo Hellas, ανάμεσα σε τόσους εκλεκτούς εκπροσώπους των Μέσων καθώς και πολύτιμους συνεργάτες. Αυτή η εκδήλωση που σηματοδοτεί το νέο ταξίδι της Safilo στην Ελλάδα, επιβεβαιώνει τη δέσμευση του Safilo Group στην ελληνική αγορά, ενάντια στις προκλήσεις της παγκόσμιας οικονομικής πραγματικότητας».

Υπό τους ρυθμούς ιταλικής lounge μουσικής, και συνοδεία πλούσιων ιταλικών γεύσεων, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις νέες συλλογές της Safilo για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2013, που διαθέτει ένα portfolio με τα πλέον δυνατά ονόματα και τους κορυφαίους οίκους μόδας όπως: Carrera, Dior, Gucci, Alexander McQueen, Bottega Veneta, Celine, Marc Jacobs, Saint Laurent, Jimmy Choo και πολλά άλλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα