Κρατερός Κατσούλης: Τι λέει για την σχέση της συζύγου του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;

Για όλα όσα ακούγονται για την σχέση της Κατερίνας Καραβάτου με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Κρατερός Κατσούλης.

«Η Κατερίνα είναι ένας πολύ ευθύς και καθαρός άνθρωπος. Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, βρίσκει τρόπο να το αντιμετωπίσει. Όλα τα υπόλοιπα γίνονται επειδή υπάρχει ανάγκη η μία εκπομπή να σχολιάζει την άλλη», λέει στο περιοδικό OK και συνεχίζει: «Σε μία εκπομπή, όπως και σε οποιαδήποτε δουλειά στην οποία συνεργάζονται πολλοί άνθρωποι, είναι λογικό να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις Το Μες στην καλή χαρά είναι

ένα ψυχαγωγικό πρόγραμμα, όπου ο καθένας από τους τέσσερις που συμμετέχουν, προσπαθεί να βγάλει τον καλύτερο του εαυτό. Τα προβλήματα που δημιουργούνται μεταξύ τους, αν δημιουργούνται, αφορούν αυτούς τους τέσσερις. Το να καθόμαστε να αναλύουμε αν έχουν καλές σχέσεις ο Ευθύμης με τον Παύλο, ο Παύλος με την Κωνσταντίνα, η Κωνσταντίνα με την Κατερίνα και η Κατερίνα με τον Εύθυμη, ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω. Είναι μία ζωντανή εκπομπή και όπως μπορεί ο καθένας μας να ξυπνήσει με καλή διάθεση και να χαλάσει στην πορεία, έτσι μπορεί να συμβεί και σε αυτούς. Αλλά πραγματικά το θεωρώ κουτό να αρχίσουμε να μετράμε ποιος χαμογελάει λιγότερο από τον άλλον».

Keywords
Τυχαία Θέματα