Κώστας Μακεδόνας: «Πρέπει να στηρίξουμε τη συναυλία Ζωής και Ελπίδας για τα παιδιά»

Ο Κώστας Μακεδόνας δίνει πάντα το παρών σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις. Μάλιστα, ο τραγουδιστής το 2005 βραβεύτηκε στο Βατικανό για την φιλανθρωπική του δράση.

 

Αύριο το βράδυ θα βρεθεί στο Ο.Α.Κ.Α για να τραγουδήσει στην μεγάλη συναυλία που διοργανώνει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών και ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή». Στις 8 μ.μ

21 αγαπημένοι καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους και τις δυνάμεις τους για την συναυλία Ζωής και Ελπίδας για τα Παιδιά. «Είναι μια φιλανθρωπική συναυλία. Είναι μια συναυλία που γίνεται για τα παιδιά χωρίς υγειονομική περίθαλψη με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα. Εγώ όλα τα χρόνια της καριέρας μου είμαι πάντοτε παρών, οπότε δεν μπορούσα να λείψω σε αυτή την περίπτωση. Πρόκειται για μια σπουδαία ορχήστρα, η οποία θα αποτελείται από δώδεκα μπουζούκια και θα πάρουν μέρος οι καλύτεροι μουσικοί, αλλά και γνωστοί καλλιτέχνες. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε έτσι όπως είναι τα πράγματα γύρω μας», δήλωσε ο Κώστας Μακεδόνας στο gossip-tv.gr και συνέχισε: «Περνάμε μια πολύ δύσκολη περίοδο και αυτή την στιγμή αν δεν μπορεί ο ένας να είναι δίπλα στον άλλο και να τον στηρίζει με όποιο τρόπο μπορεί δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε τίποτα. Ο ένας έχει ανάγκη τον άλλο και ο άλλος αύριο θα έχει ανάγκη τον άλλο, οπότε είναι καλό να είμαστε όλοι ενωμένοι και να βοηθάμε τον συνάνθρωπό μας»

Keywords
Τυχαία Θέματα