Κώστας Κρομμύδας: «Έχασα πέντε κιλά σε λίγες εβδομάδες στο Dancing»

Για τις καλές βαθμολογίες τις εντυπωσιακές εμφανίσεις αλλά και τα κιλά που έχασε στο Dancing with the stars, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Κώστας Κρομμύδας.

«Μπορεί να έχω κάνει χορό, αλλά έχω 12 χρόνια να ασχοληθώ. Και ο χορός δεν είναι σαν το ποδήλατο που ανεβαίνεις και το θυμάσαι», λέει ο ηθοποιός μιλώντας στο Πρώτο Θέμα ενώ αποκαλύπτει πως το μόνιμο άγχος του είναι να μην χτυπήσει η παρτενέρ του. «Πάνω από όλα φοβάμαι ότι θα χτυπήσει

η παρτενέρ μου. Είναι το μόνιμο άγχος μου». Όσο για το ευχάριστο που του έχει συμβεί; «Το ευχάριστο που μου έχει συμβεί είναι ότι τα τελευταία 15 χρόνια προσπαθούσα να χάσω 5 κιλά και τα κατάφερα σε λίγες εβδομάδες στο DWTS». Τέλος, ο ηθοποιός έκανε και τις προβλέψεις του. «Φάνηκε από τα πρώτα live ότι η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Ηλίας Βρεττός είναι από τα δυνατά ζευγάρια. Αλλά επειδή έχουν ανεβάσει ψηλά τον πήχη, έχουν τον κίνδυνο να τους πουν ότι δεν έχουν εξέλιξη στο μέλλον. Από την άλλη, υπάρχουν αδύναμα παιδιά που μπορεί να έχουν καλή εξέλιξη. Και κάποιοι από αυτούς να κάνουν την έκπληξη», καταλήγει.

Keywords
Τυχαία Θέματα