Κιβάντς Τατλιτούγ: Εντατικά γυρίσματα στους -21 βαθμούς!

Η νέα σειρά του Κιβάντς Τατλιτούγ αναμένεται να ξεκινήσει την προβολή της στο τουρκικό τηλεοπτικό κανάλι Star tv στις αρχές Μαρτίου και τα γυρίσματα συνεχίζονται σε εντατικούς ρυθμούς.

Το στόρι βασίζεται στο βιογραφικό μυθιστόρημα της Νερμλιν Μπεζμέν, το οποίο πραγματεύεται την ιστορία αγάπης του Σεγίτ Ενσίνοφ και της Σουρά Βεργένσκαγια,

όπως της την αφηγήθηκε ο ίδιος ο παππούς της, ο Κουρτ. Συνολικά 200 άτομα αποτελούν το βασικό τιμ των γυρισμάτων, ενώ συμμετέχουν άλλοι 2.000 βοηθητικοί ηθοποιοί. Στο πλευρό του Κιβάντς ως Σούρα εμφανίζεται η Φάρα Ζεϊνέπ Αμπντουλάχ και οι ερωτικές σκηνές μεταξύ τους, όπως αποκαλύπτουν τα τουρκικά Μέσα, είναι άκρως προκλητικές! Οι δύο ηθοποιοί, όπως αναφέρει το 7 μέρες tv, προκειμένου να προστατευτούν από το πολικό ψύχος στη Ρωσία, όπου επικρατούν θερμοκρασίες που φτάνουν και τους -21°0, αλείφουν το σώμα τους με ειδικές θερμαντικές κρέμες, ενώ φοράνε μέσα από τα κουστούμια τους ειδικά εσώρουχα. Πέρα από χα εξωτερικά γυρίσματα, μέχρι στιγμής έχουν γυριστεί σκηνές και στο Μαρμάρινο Παλάτι της Αγίας Πετρούπολης.

Keywords
Αναζητήσεις
σεγιτ και σουρα, κουρτ σεγιτ
Τυχαία Θέματα