Κατερίνα Καινούργιου: «Επίσημη πρόταση γάμου, όχι, δεν μου έχει κάνει»

Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για την πρώτη επέτειο της σχέσης της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο στο Λας Βέγκας.

«Ήταν η πρώτη φορά που πήγα στην Αμερική και περάσαμε πολύ ωραία Πρόσεχα πάρα πολύ τι θα ποστάρω στο instagram, γιατί ειδικά στις μέρες μας δεν θέλω να δίνω λανθασμένες εντυπώσεις ή να προκαλώ. 'Έχω περάσει δύσκολα και μπορώ να κατανοήσω πώς είναι να δυσκολεύεσαι να τα βγάλεις πέρα (η επιχείρηση του πατέρα μου πέρασε μια σοβαρή οικονομική

κρίση κάποια στιγμή). Πήγαινα και σε ένα ιδιωτικό σχολείο που ήταν καλό και δεν θέλησαν να με σταματήσουν από εκεί, αλλά για να τα καταφέρουν στερηθήκαμε πράγματα βασικά μέχρι να ξαναφτιάξουν τα πράγματα. Όμως, επειδή έχω περάσει δύσκολα, έχω μάθει να εκτιμώ. Ξέρεις, κάθε βράδυ πριν πέσω να κοιμηθώ κάνω την προσευχή μου και ευχαριστώ για όλα αυτά που μου έδωσε η μέρα που πέρασε. Είναι κάτι που μου το έμαθε η γιαγιά μου» τόνισε στο People.
Όσο για τον γάμο, είπε: «Όταν έχεις μια πολύ όμορφη σχέση, ο γάμος είναι ένα πιθανό επόμενο βήμα. Δεν έχει γίνει, όμως, κάποια επίσημη πρόταση και αυτά τα πράγματα δεν έχει νόημα να τα πιέζεις και να τα βιάζεσαι. Είναι ένας πολύ γλυκός άντρας που μου κάνει τα δώρα του και τις εκπλήξεις του, αλλά επίσημη πρόταση, όχι, δεν μου έχει κάνει».

Keywords
Τυχαία Θέματα