Κατερίνα Καινούργιου: «Είναι ντροπή να λένε πως είμαι με τον Μιχάλη Σηφάκη»

Ντροπή χαρακτήρισε τα δημοσιεύματα, αλλά και τις φήμες που την ήθελαν να έχει σχέση με τον Μιχάλη Σηφάκη η Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια παραχώρησε συνέντευξη στο Πρώτο Θέμα και εκεί μεταξύ άλλων , δήλωσε πως: «Με ενόχλησε για τον Μιχάλη, γιατί είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Είναι φίλος μου, έχουμε κάνει διακοπές μαζί και ξέρω την κοπέλα του. Είναι ντροπή». Η Κατερίνα Καινούργιου είπε πως είναι μόνη στην προσωπική της ζωή αυτή την στιγμή και

πως την ενοχλεί όταν της χρεώνουν σχέσεις με φίλους της. «Όταν θα ερωτευτώ, δεν θα ντραπώ να το πω. Πάντα το κάνω. Αλλά το να μου χρεώνουν όποιον κάθεται δίπλα μου, το θεωρώ τρελό και άδικο. Και με ενοχλεί κυρίως για την οικογένειά μου, γιατί οι γονείς μου είναι πολύ αυστηροί». Για τη σχέση και το χωρισμό της με τον Γιώργο Σαμαρά τόνισε: «Ήταν υπερβολικά τα δημοσιεύματα και δεν θέλω να μιλάω για τον Σαμαρά. Δεν είναι ωραίο να ρωτάνε μια κοπέλα που θέλει να προχωρήσει τη ζωή της για τον πρώην σύντροφό της. Και δεν με απασχολεί. Έχει κλείσει αυτό το κεφάλαιο.»

Keywords
Τυχαία Θέματα