Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: «Έχουμε περισσότερο από ποτέ ανάγκη το γέλιο»

Η ομάδα της παρέας «Κάψε τα σενάριο», πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με τη σάτιρα καθώς πιστεύει ότι λόγω των κοινωνικών και πολίτικων εξελίξεων ο κόσμος έχει ανάγκη το γέλιο.

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου δηλώνει στο περιοδικό Hello: «Λόγω αυτών των εξελίξεων πιστεύω ότι έχουμε περισσότερο από ποτέ ανάγκη το γέλιο. Χρειαζόμαστε πράγματα που θα μας κάνουν να ξεφύγουμε από τη μίζερη καθημερινότητα και να εκτονώσουμε

την αγανάκτησή μας προς όλα όσα μας έχουν επιβληθεί», λέει η ηθοποιός και συμπληρώνει: «Η σάτιρα είναι ένα είδος που προσφέρεται σε τέτοιες καταστάσεις. Αυτό που βλέπουμε και κατά τη διάρκεια του γυρίσματος. Όταν ζητάμε ένα πρόσωπο της επικαιρότητας για να φτιάξουμε μια κωμική σκηνή πλέον αναζητούμε πολύ περισσότερο ένα πρόσωπο από το χώρο της πολιτικής παρά της showbiz. Παρ' όλα αυτά, θεωρώ ότι τα σίριαλ είναι μια σταθερή αξία της ελληνικής τηλεόρασης, αυτό άλλωστε το αποδεικνύει και η μεγάλη επιτυχία των φετινών σίριαλ. Θεωρώ ότι είναι μεγάλο λάθος το ότι έχουν περιοριστεί τόσο», καταλήγει.

Keywords
Τυχαία Θέματα