Ίνα Ταράντου: «Λατρεύω τα ταξίδια»

Η Ίνα Ταράντου μέσα από την ταξιδιωτική εκπομπή της «Του νερού τα παραμύθια», εξερευνά τη φύση, τον πολιτισμό και όμορφες πολιτείες. Τι είναι όμως αυτό που έκανε την δημοσιογράφο να κάνει μια τέτοια είδους εκπομπή;

«Λατρεύω τα ταξίδια! Όλη η ζωή μου και οι επιλογές μου, συνειδητά ή ασυνείδητα, περιστρέφονται γύρω από αυτή την αγάπη. Να φανταστείτε ότι ακόμη και ο άντρας που διάλεξα για σύζυγό μου έχει ταξιδιωτικό γραφείο. Έλκω φαίνεται αυτό που θέλω πολύ. Έτσι και με την εκπομπή». Όσο για τι ήταν αυτό που της κέντρισε το ενδιαφέρον λέει:

«Το ότι σε αυτούς τους

δύσκολους και άσχημους καιρούς θα μπορέσω να καταγράψω και να μεταφέρω στους τηλεθεατές την απίστευτη ομορφιά που μπορεί να δει κανείς στη φύση. Ήταν ένα σημαντικό κίνητρο για να κάνω αυτή την εκπομπή. Τρέχουμε αλαφιασμένοι σαν αγρίμια μέσα στις τσιμεντουπόλεις ψάχνοντας ποιος ξέρει τι ο καθένας, ίσως πια και να μην ξέρουμε και τι ψάχνουμε. Αν εμπιστευθούμε τη φύση, την αγαπήσουμε, πάμε μια βόλτα στα χωριά μας και δούμε πώς ζουν εκεί οι άνθρωποι, ίσως δούμε ότι υπάρχει ελπίδα σε κάτι άλλο από αυτό που ξέρουμε μέχρι σήμερα», καταλήγει μιλώντας στην espresso.

Keywords
Αναζητήσεις
ταραντου συζυγο
Τυχαία Θέματα