Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Τετάρτη 21/3

Γενικό Προφίλ

Η μέρα επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις ενώ δεν θα είναι λίγες οι φορές όπου η ψυχική διάθεση θα παρουσιάζει πολλαπλές μεταπτώσεις.

Αποφύγετε να μπείτε σε «τριπάκια» τρίτων που αποσκοπούν να σας βάλουν στην πρίζα. Παράλληλα όμως η Σελήνη στους Ιχθύες θα σας κάνει να κινηθείτε στον αστερισμό της αγκαλιάς και της κατανόησης, ενώ επιπλέον θα ωφεληθείτε πολλά αν μπορέσετε να «διαβάσετε» νοήματα που κρύβονται πίσω από τις λέξεις.

Διαβάστε τώρα τις εβδομαδιαίες, μηνιαίες κι ετήσιες προβλέψεις του

ζωδίου σας στο www.astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

 

Η παρουσία τόσων πλανητών στον 1ο οίκο σας κάνει πολύ πιο δυναμικούς. Επαγγελματικά, έχετε μια χαρακτηριστική άνεση στον τρόπο αντιμετώπισης οποιασδήποτε κατάστασης και αυτή η αυτοπεποίθηση έχει ευεργετικές ιδιότητες και στον περίγυρο σας. Στα αισθηματικά, η Σελήνη μέσα από τους Ιχθείς σας βοηθά να χειριστείτε εύκολα τις όποιες καταστάσεις. Οι γεννημένοι το 1989, μην σκέπτεστε συνεχώς το παρελθόν.

Διαβάστε τώρα τις εβδομαδιαίες, μηνιαίες κι ετήσιες προβλέψεις του ζωδίου σας στο www.astrology.gr

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, νοιώθετε πως σε κοινωνικό επίπεδο μπορείτε να πετύχετε τα πάντα. Στα επαγγελματικά, η Σελήνη στον 11ο οίκο σας δίνει το «κάτι» παραπάνω και έτσι, αν ασχολείστε με το εμπόριο, θα έχετε την ικανότητα να πουλήσετε μέχρι και άμμο ερήμου σε Βεδουίνους. Αισθηματικά, ίσως η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σας τελικά σας οδηγήσει από την ρήξη του παρελθόντος σε αγάπες και λουλούδια. Οι γεννημένοι το 1978 θα χρειαστεί να σκεφτείτε κάποιες προτάσεις που σας έχουν γίνει.

Διαβάστε τώρα τις εβδομαδιαίες, μηνιαίες κι ετήσιες προβλέψεις του ζωδίου σας στο www.astrology.gr

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ίσως οι αποφάσεις που καλείστε να πάρετε χρειαστούν επανεξέταση γιατί μπορεί ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής, να είναι στον Κριό αλλά είναι και ανάδρομος. Η Σελήνη στους Ιχθείς σας κάνει να σκέπτεστε περισσότερο με την καρδιά παρά με την λογική. Οικονομικά ζητήματα επιλύονται αλλά αυτό που θα χρειαστεί περισσότερο να δείτε είναι τα αισθηματικά. Με την συμπεριφορά σας αδικείτε τόσο την σχέση σας όσο και εσάς. Οι γεννημένοι το 1987 τα όνειρα σας περνούν στην φάση της πραγματοποίησης.

Διαβάστε τώρα τις εβδομαδιαίες, μηνιαίες κι ετήσιες προβλέψεις του ζωδίου σας στο www.astrology.gr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, αν και καταφέρνετε να ανακάμψετε σε ψυχολογικό επίπεδο, λόγω της Σελήνης στους Ιχθείς τελικά μοιάζει με «Πύρρειος νίκη», αφού οι πλανήτες μέσα από τον Κριό σας «σπάνε» τα νεύρα και η επικοινωνία σας με τους άλλους είναι εξαιρετικά εύθραυστη. Επαγγελματικά , το ζητούμενο είναι οι εργασίες να γίνουν όσο το δυνατόν χωρίς προβλήματα. Αισθηματικά, έχετε βρει αυτό που επιθυμείτε. Οι γεννημένοι το 1962, προσπαθήστε να κάνετε καλύτερη διαχείριση στα οικονομικά.

Διαβάστε τώρα τις εβδομαδιαίες, μηνιαίες κι ετήσιες προβλέψεις του ζωδίου σας στο www.astrology.gr

ΛΕΩΝ

Η μέρα σήμερα έχει να σας προσφέρει πολλές ευκαιρίες και το μόνο που θα χρειαστεί από μεριάς σας

Keywords
Τυχαία Θέματα