Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Τετάρτη 18/01

Γενικό προφίλ

Η Σελήνη στον Σκορπιό τονίζει τα οικονομικά θέματα και αυξάνει τους υπαρξιακούς προβληματισμούς, ωστόσο σταδιακά όλα καλύπτονται από ένα ...πέπλο μυστηρίου, εξ αιτίας του τετραγώνου της με τον Ποσειδώνα που θολώνει κάπως τα νερά και σκορπά ωραίες εικόνες συναισθήματα μα και πλάνες. Από το βράδυ και μετά με την είσοδο της Σελήνης στον Τοξότη σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα νιώσετε την επιθυμία να κάνετε πράγματα που μέχρι τώρα δεν είχατε τολμήσει. Επιπλέον, είναι πιθανόν ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα ή μια ξαφνική επίσκεψη να αλλάξει εντελώς το βραδινό σας πλάνο.

Διαβάστε τώρα

τις εβδομαδιαίες, μηνιαίες κι ετήσιες προβλέψεις του ζωδίου σας στο www.astrology.gr

Κριός

Θα χρειαστεί να προσπαθήσετε πολύ κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας, προκειμένου να καταφέρετε να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις της. Επαγγελματικά, κάποια πράγματα παίρνουν το δρόμο κι αυτό σας δίνει τη διάθεση για μια νέα περιπέτεια. Αισθηματικά, ίσως χρειαστεί να κάνετε μια συζήτηση εφ όλης της ύλης με σκοπό τον απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας. Οι γεννημένοι του 1978 ίσως βρεθείτε να κάνετε τον ενδιάμεσο στον τσακωμό κάποιο φιλικού προσώπου.

Διαβάστε τώρα τις εβδομαδιαίες, μηνιαίες κι ετήσιες προβλέψεις του ζωδίου σας στο www.astrology.gr

Ταύρος

Οι σχέσεις σας με τους άλλους περνούν μέσα από μια διαδικασία αμοιβαίων υποχωρήσεων αλλά και συντονισμένων κοινών προσπαθειών. Επαγγελματικά, οι κινήσεις σας εστιάζονται στο κλείσιμο κάποιων ελλειμμάτων κι αυτό θα γίνει με μερική επιτυχία. Ο αισθηματικός τομέας νιώθετε πως χωλαίνει εξαιτίας του ότι ο σύντροφος σας υιοθετεί μια στάση που δεν σας αρέσει. Οι γεννημένοι του 1985 βρίσκεστε σε μια μεταβατική περίοδο.

Διαβάστε τώρα τις εβδομαδιαίες, μηνιαίες κι ετήσιες προβλέψεις του ζωδίου σας στο www.astrology.gr

Δίδυμοι

Πάρα πολλές φορές αντιλαμβάνεστε τι είναι ψεύτικο και τι όχι. Σήμερα τα καμπανάκια κρούουν των κώδωνα του κινδύνου στο τομέα των συνεργασιών. Επαγγελματικά, ίσως χρειάζεται να ρίξετε το βάρος σας περισσότερο στην παρατήρηση μιας και έτσι θα διαπιστώστε πως κάποια άτομα κάνουν πως δουλεύουν. Αισθηματικά, μπορείτε να περάσετε πάρα πολύ όμορφα, αρκεί να έχετε κατά νου και τις ανάγκες του συντρόφου. Οι γεννημένοι του 1986 δικαιώνεστε μέσα από τις επιλογές σας.

Διαβάστε τώρα τις εβδομαδιαίες, μηνιαίες κι ετήσιες προβλέψεις του ζωδίου σας στο www.astrology.gr

Καρκίνος

Πολλά πράγματα θα διαπιστώσετε πως είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με το παρελθόν σας. Προβάλλετε προς τα έξω μια επίπλαστη εικόνα ευεξίας η οποία όμως δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Ίσως οι απαιτήσεις σας είναι παράλογες και χρειάζεται να συζητήσετε με κάποια άτομα που σας καταλαβαίνουν. Αισθηματικά, προσπαθήστε να μην καπελώνετε το σύντροφο σας. Οι γεννημένοι του 1964 ίσως μέσα από μια συνάντηση να καταφέρετε να κερδίσετε ιδιαίτερα προνόμια.

Διαβάστε τώρα τις εβδομαδιαίες, μηνιαίες κι ετήσιες προβλέψεις του ζωδίου σας στο www.astrology.gr

Λέων

Οι αποφάσεις π

Keywords
Τυχαία Θέματα