Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Παρασκευή 20/04

Γενικό προφίλ

Μια ημέρα που η επιρροή του Ηλίου μέσα από τον Ταύρο είναι ευεργετική, αφού το υπό σχηματισμό εξάγωνο με τον Ποσειδώνα έρχεται να δώσει όραμα και προοπτική στις κατά τόπους πρωτοβουλίες.

Ακόμη, τα τρίγωνα του Ερμή και του Ουρανού με τον Βόρειο Δεσμό βοηθούν όλους όσους θέλουν να πάνε μπροστά αποτινάσσοντας το παρελθόν και τα «βαρίδια» του. Καλή ημέρα για συζητήσεις και επαφές, υπό την προϋπόθεση της αμοιβαίας ειλικρινείας και εκτίμησης.

Διαβάστε τώρα τις εβδομαδιαίες, μηνιαίες κι ετήσιες

προβλέψεις του ζωδίου σας στο www.astrology.gr

Κριός

Οι αποφάσεις που παίρνετε σήμερα είναι και γρήγορες και σωστές. Επαγγελματικά, ίσως συζητήσεις να θίξουν κάποιους, αφού ο λόγος σας θα είναι πύρινος μα ειλικρινής. Βγάλετε από πάνω σας τα φοβικά σύνδρομα και σκεφτείτε πόσο έχετε πληγωθεί από την στάση τους. Ο χαρακτήρας είναι το πεπρωμένο του καθενός. Αισθηματικά, ίσως χρειαστεί να ακούσετε αυτά που θέλει να σας πει το ταίρι σας. Οι γεννημένοι το 1990 έχετε εύνοια σε ζητήματα σταδιοδρομίας.

Διαβάστε τώρα τις εβδομαδιαίες, μηνιαίες κι ετήσιες προβλέψεις του ζωδίου σας στο www.astrology.gr

Ταύρος

Μελετώντας τόσο τις κινήσεις σας όσο και αυτές των συνεργατών σας αναπτύσσετε μια αξιέπαινη στάση και στρατηγική. Ζητήματα πληρωμών και εισπράξεων θα σας απασχολήσουν έντονα και εκεί μάλλον ο Δίας θα επιστρατεύσει την ευεργεσία του, προκειμένου να σας βγάλει από την δύσκολη θέση. Αισθηματικά, ίσως χρειάζεται να ιεραρχήσετε τις μελλοντικές σας κινήσεις. Οι γεννημένοι το 1960, μην ξεχνάτε τις υποχρεώσεις σας.

Διαβάστε τώρα τις εβδομαδιαίες, μηνιαίες κι ετήσιες προβλέψεις του ζωδίου σας στο www.astrology.gr

Δίδυμοι

Βελτιώστε τον τρόπο σκέψη σας και μην τα βλέπετε όλα μαύρα. Η σύνοδος Ερμή –Ουρανού θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις από το πουθενά, αν και θα είναι δύσκολο να πειθαρχήσετε και να ταξινομήσετε την σκέψη σας. Επαγγελματικά ίσως σήμερα νοιώσετε πως ο λόγος σας μετράει και μάλιστα πολύ. Αισθηματικά, κάποια έκπληξη ίσως σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Οι γεννημένοι το 1988 σήμερα θα λάβετε μια πρόσκληση που θα σας ενθουσιάσει.

Διαβάστε τώρα τις εβδομαδιαίες, μηνιαίες κι ετήσιες προβλέψεις του ζωδίου σας στο www.astrology.gr

Καρκίνος

Ο αισθηματικός κόσμος σήμερα ίσως υποστεί αλλαγές μέσα από την συμπεριφορά κάποιων ατόμων. Στα επαγγελματικά, οι προσπάθειες για να βρείτε μια χρυσή τομή θα ευδοκιμήσουν όμως χρειάζεται και εσείς από μεριάς σας να τηρήσετε κατά γράμμα όσα συμφωνηθούν. Στα οικονομικά έχετε κάνει τα κουμάντα σας και έτσι κάποια θέματα θα λυθούν άμεσα. Οι γεννημένοι το 1989, αποφύγετε την αντιπαράθεση.

Διαβάστε τώρα τις εβδομαδιαίες, μηνιαίες κι ετήσιες προβλέψεις του ζωδίου σας στο www.astrology.gr

Λέων

Οι καταιγιστικοί ρυθμοί δεν σας φοβίζουν ενώ από την άλλη σας εξυπηρετούν να τελειώσουν γρήγορα οι εργασίας που ήταν υπό εξέλιξη. Οι συζητήσεις έχουν αποτέλεσμα ενώ δεν αποκλείεται και υποθέσεις που τις είχατε ξεχασμένες να έρθουν στην επιφά

Keywords
Τυχαία Θέματα