Η συγκίνηση του Μιχάλη Κουϊνέλη, όταν…

Ο Μιχάλης Κουϊνέλης βρέθηκε στο Γαλλικό the Voice, που παρουσιάζει ο Νίκος Αλιάγας και όπως αποκάλυψε ο τραγουδιστής συγκινήθηκε!

«Ο Νίκος βοήθησε την Indila στα πρώτα της βήματα και τη στήριξε. Πρώτη φορά τον συναντούσα και ήταν σαν να τον γνώριζα χρόνια. Μπήκα σε μια φιλόξενη ελληνική οικογένεια.

Άκουγες ελληνικά, υπήρχε γιουβέτσι για φαγητό. Μια πραγματικά εξαιρετική οικογένεια, με τους γονείς του Νίκου, την αδελφή του, τη γυναίκα του και την κορούλα τους. Ένιωθες την Ελλάδα

κι έξω από το παράθυρο έβλεπες τον πύργο του Άιφελ. Κάναμε μια κυριακάτικη βόλτα και τον χαιρετούσαν στο δρόμο. Δεν μου αρέσει η λέξη σταρ. Θα πω μάγκας, λοιπόν. Είναι τεράστιος μάγκας ο Νίκος. Βρέθηκα δίπλα του στον ημιτελικό του γαλλικού The Voice. Με ανέβασε στο stage. Το τομάρι μου, βασικά, γιατί η ψυχή μου είχε εξαφανιστεί εκείνη τη στιγμή. Ένιωθα την ενέργειά του πάνω μου. Πέντε λεπτά πριν βγει, άκουγε στο καμαρίνι του Καζαντζίδη, "Κάτω απ' το πουκάμισό μου". Και μετά όρμησε στη σκηνή. Με συγκίνησε» είπε στο people!

Keywords
Τυχαία Θέματα