Η Νικολέττα Ράλλη μιλάει για τη σχέση της

Δειλά δειλά αλλά χωρίς υπεκφυγές η Νικολέττα Ράλλη μίλησε σήμερα για το σύντροφο της. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε στο «Πρωινό mou» πως δεν είναι μόνη της αυτή την περίοδο αλλά δεν είναι και φουλ ερωτευμένη.

«Δεν είμαι ερωτευμένη όπως θα ήθελα να υπάρχει. Είμαι πολύ χαρούμενη, πολύ ευτυχισμένη», είπε στη Φαίη Σκορδά η Νικολέττα. Ενώ είπε πως ντρέπεται να μιλήσει

παραπάνω για το θέμα αυτό γιατί είναι ακόμα πολύ αρχή και δεν θέλει να λέει μεγάλες κουβέντες. Η παρουσιάστρια πρόσθεσε επίσης πως δεν θέλει να μιλάει για σχέσεις της δημόσια γιατί η μητέρα της κάθε φορά νομίζει πως ο επόμενος σύντροφος που θα βρει θα είναι και ο άντρας της. Η Νικολέττα Ράλλη βέβαια είπε πως αν έβρισκε τον άντρα της ζωής της θα μπορούσε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας ακόμα και αύριο το πρωί γιατί θέλει πολύ να δημιουργήσει οικογένεια.

Όσο για το τι είναι εκείνο που τη σοκάρει; «Δεν ξέρω πως θα το αντιμετωπίσω αν βγω έξω με τη σχέση μου και με φωτογραφίσουν. Στα μέρη που συχνάζω δεν πάνε φωτογράφοι από εκεί και πέρα αν περνούσε από το χέρι μου θα προσπαθούσα να το αποφύγω. Δεν ξέρω αν είμαι έτοιμη γι' αυτό», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Δείτε το απόσπασμα

Keywords
Τυχαία Θέματα