Η γιαγιά Γιαννούλα της διαφήμισης σχολιάζει τις γιαγιάδες της Eurovision

Οι γιαγιάδες παίρνουν τη ρεβάνς! Η γιαγιά Γιαννούλα που γνωρίσαμε μέσα από γνωστή διαφήμιση κινητής τηλεφωνίας, η κατά κόσμον Αθανασία Καμπούρη μίλησε για τις γιαγιάδες της Eurovision, τις κυρίες που διεκδικούν την πρώτη θέση στο διαγωνισμό για λογαριασμό της Ρωσίας.

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά: «Όλες καλές είναι. Μου αρέσει μία κοντούλα γιατί είναι πιο τσαχπίνα. Μου μοιάζει και στο μπόι. Έχουν πολλή ζωντάνια για την ηλικία τους που είναι μεγάλες γυναίκες. Κάποτε με λέγανε πεταλούδα επειδή

χόρευα. Τώρα μπορώ να χορέψω; Δεν έχω αυτά τα κουράγια. Θα τις ψηφίσω. Νομίζω ότι θα κερδίσουν γιατί είναι αυθεντικές, αληθινές. Καλή τους επιτυχία». Πώς όμως η κυρία Αθανασία κατάφερε να πάρει τον ρόλο στη διαφήμιση; «Με είχε συναντήσει ένας νεαρός στο δρόμο και μου μίλησε για διαφήμιση και μάλιστα δεν είχα ιδέα και μάζεψα την τσάντα μου. Μου είπε ότι θα έπαιρνα και λεφτά. Μου είπε ότι μου μιλάει γιατί είχα τα μαλλιά μου άσπρα. Εμένα δεν με πείραζε να μη μου δώσουν και τίποτα. Γιατί πέρασα πάρα πολύ ωραία στα γυρίσματα».

 

Keywords
Τυχαία Θέματα