Η εστεμμένη Ναταλία Λιαλιάτση-Οικονόμου, το τροχαίο, η εντατική και οι δύσκολες στιγμές στο νοσοκομείο

Μετά την στέψη της τα καλλιστεία είχε ανοίξει ένας λαμπρός δρόμος για την Ναταλία Λαλιάτση-Οικονόμου στο χώρο του μόντελινγκ.

Μια άτυχη στιγμή σταμάτησε τα πάντα. Η 19χρονη καλλονή είχε πριν λίγες μέρες ένα τροχαίο ατύχημα και από τότε παλεύει στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου να κρατηθεί στη ζωή. Η πρώτη επέμβαση έγινε με επιτυχία, ωστόσο ο αγώνας της Ναταλίας συνεχίζεται και ο δρόμος μέχρι την πλήρη αποκατάσταση είναι ακόμη μακρύς, αφού τα τραύματα από το τροχαίο ήταν πολύ βαριά. «Έγινε η πρώτη επέμβαση την Τρίτη και ευτυχώς όλα πήγαν καλά» μας λέει χωρίς να μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή

της για όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες. Όμως έχουμε μπροστά μας καιρό για να φτάσουμε σε ένα σημείο όπως ήμασταν κάποτε. Το σημαντικό, βέβαια, είναι ότι η Ναταλία διέφυγε τον κίνδυνο. Οι γιατροί μού είπαν ότι θα γίνει καλά, αλλά θα αργήσει. Έχουμε μπροστά μας πάρα πολύ μακρύ δρόμο». Θέλω να ευχαριστήσω το Τζάνειο Νοσοκομείο, τους νοσηλευτές και τον γιατρό που τη χειρούργησε, γιατί πάνω απ’ όλα είναι άνθρωπος. Το λέω και το εννοώ με όλη τη σημασία της λέξης», δήλωσε η μητέρα της στην εφημερίδα «Espresso της Κυριακής».

Keywords
Τυχαία Θέματα